150K Sistem önerir misiniz?

Yakın bir arkadaşım render ve gelecekteki işleri için kullanıcakmış arada oyunda oynar 150k bütçesi var o kadar para verme vs. Demeyin bütçeyi köküne kadar kullanabilirsiniz ve herşeyin en iyisini istiyormuş bütçe esneyebilir @Kürşat Kütükçü @M.A.Y.
Rtx 2070 i5 12400f veririm 8gb ddr4 ram mükkemel render sistemi (!)

İşlemci 7950x3d seçmedim çünkü globalde o işlemcide hatalar olduğunu okumuştum. Psu'da msi çünkü pcie5.0 desteği var. Ek olarak kasa eklemedim kasa göreceli gibi geliyor bana ama full asus olsun isterseniz

İşlemci 7950x3d seçmedim çünkü globalde o işlemcide hatalar olduğunu okumuştum. Psu'da msi çünkü pcie5.0 desteği var.
Güzelmiş hocam Kürşat hocamda toplasın ikisinide atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci 7950x3d seçmedim çünkü globalde o işlemcide hatalar olduğunu okumuştum. Psu'da msi çünkü pcie5.0 desteği var. Ek olarak kasa eklemedim kasa göreceli gibi geliyor bana ama full asus olsun isterseniz

Monitör dahil ama hocam

psu ucuz olmuş, onun yerine şunu koy https://www.akakce.com/power-supply...r-rog-thor-1200p-1200-w-fiyati,439519212.html

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,172
Üyeler
185,231
Son üye
üzgünArmut
Geri