MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,250
3 tane falan kalmıştımz60 stoğu var mı hala biliyor musun sizin aldığınız adam da vs.
Post automatically merged:
atayım numarasını?
3 tane falan kalmıştımz60 stoğu var mı hala biliyor musun sizin aldığınız adam da vs.
fiyat ve konum neresi hocam?3 tane falan kalmıştı
atayım numarasını?
atsana özelden dursun biraz düşüneyim almayı düşünüyorum boş markaları almaktansa peki mesela switch bozulsa bana kaça maal olur red switch dizmem3 tane falan kalmıştı
atayım numarasını?
Blue gateron kolay kolay bozulmaz. Diyelim ki bozuldu birsürü iyi ve ucuz switch alternatifi var. 70 tane yellow gateronu 250 TL'ye satan var sahibindende.atsana özelden dursun biraz düşüneyim almayı düşünüyorum boş markaları almaktansa peki mesela switch bozulsa bana kaça maal olur red switch dizmem
istanbuldu galiba ben sahibindenden aldım param güvende ile arkadaştanfiyat ve konum neresi hocam?
bana linkini atar mısın satıcınınBlue gateron kolay kolay bozulmaz. Diyelim ki bozuldu birsürü iyi ve ucuz switch alternatifi var. 70 tane yellow gateronu 250 TL'ye satan var sahibindende.
istanbuldu galiba ben sahibindenden aldım param güvende ile arkadaştan
Kapalı kutu veriyor ilk ben açtım kutuyu.
param güvende komisyonu ile falan 770e geldi banafiyatı ne kadardı
o arkadaş elden satıyor sadeceKutu hiç açılmadı red gateron switch beyaz renk DE
mz60 700 TL demiş sence hangisi daha iyi olur sıfır kapalı kutu
1k istedi üstüne :/Huntsmanı o mu veriyor? O Veriyorsa direk ver bir arkadaşa huntsman purple alıyoruz valla satarsan alırız
@enisberberr koş la koşşş![]()
Verme değmez1k istedi üstüne :/
farkları ne ki
Yettim babuşHuntsmanı o mu veriyor? O Veriyorsa direk ver bir arkadaşa huntsman purple alıyoruz valla satarsan alırız
@enisberberr koş la koşşş![]()