Corsair virtuoso RGB wireless takasa gidilir mi

mcem.esen

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
1500
Arkadaşlar aldığım laptopla beraber hediye excalibur gx21 mouse geldi. İkinci el Corsair virtuoso RGB wireless biri mouseun üstüne 1500tl istedi sizce değer mi?

Ekler

• Screenshot_2023-05-04-00-20-23-799-edit_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2023-05-04-00-20-23-799-edit_com.sahibinden.jpg
    280.2 KB · Hit: 74
Arkadaşlar aldığım laptopla beraber hediye excalibur gx21 mouse geldi. İkinci el Corsair virtuoso RGB wireless biri mouseun üstüne 1500tl istedi sizce değer mi?
Kanka bence düşünmeden al. AMA her şeyin düzgün çalıştığından emin ol.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mouse takasından emin değilim ama, direk satın alabilirsin paran varsa.

Kanka bence düşünmeden al. AMA her şeyin düzgün çalıştığından emin ol.

Mouse takasından emin değilim ama, direk satın alabilirsin paran varsa.
Kanka çok para olduğundan mousesiz almak zorluyor şuan bile hala çok geliyor dediğin kadar iyi midir ses yuvarlama tekerleginde hafif kusur varmış

Kanka çok para olduğundan mousesiz almak zorluyor şuan bile hala çok geliyor dediğin kadar iyi midir ses yuvarlama tekerleginde hafif kusur varmış
Git dene, hafif mi ağır mı olduğuna kendin karar ver, uygulaması üzerinden testler yap, bütün frekansları dene. Kanka senin mouse cidden iyi, bence kalsın ama cidden zorlayacaksa ve hazırda bir mouse var ise alınabilir bence. Ama ucuza güzel mouse bulunur bu forumda merak etme.

Git dene, hafif mi ağır mı olduğuna kendin karar ver, uygulaması üzerinden testler yap, bütün frekansları dene. Kanka senin mouse cidden iyi, bence kalsın ama cidden zorlayacaksa ve hazırda bir mouse var ise alınabilir bence. Ama ucuza güzel mouse bulunur bu forumda merak etme.
Kanka g102 mouse var gayet memnunum kulaklığım yok o yüzden almışken kaliteli bişi istiyorum acaba gecikme filan olur mu csgoda filan

Kanka g102 mouse var gayet memnunum kulaklığım yok o yüzden almışken kaliteli bişi istiyorum acaba gecikme filan olur mu csgoda filan
Kanka hiç kaliteli bir wireless kulaklık kullanmadığın çok belli. Bazen kabloludan daha hızlıymış gibime geliyor. Tuvalete giderken arkadaşlarınla konuşmaya devam edebilmek süper bir olay.

Kanka hiç kaliteli bir wireless kulaklık kullanmadığın çok belli. Bazen kabloludan daha hızlıymış gibime geliyor. Tuvalete giderken arkadaşlarınla konuşmaya devam edebilmek süper bir olay.
hocam sizce virtuoso mu cloud2 mi yoksa g733 mü hangisini önerirsiniz

Kanka viruoso zaten çok daha üst segment bir kulaklık. O yüzden.
1:virtuoso
2:stellseries arctic 7+ wireless
3: cloud 2
4: g733
(BENCE)

Paran varsa arctis 9 al (bence) yoruma açık tabi.

(BENCE)

virtuoso yu 2.el olarak buldum bir kaç tane alınır mı sence

cidden o kadar kaliteli bir kulaklık mı yani

cidden o kadar kaliteli bir kulaklık mı yani
Tabi yani, baya kaliteli dir. Bir kaç tane? Stokçumuyuz bey efendi, ona göre yardım edeceğim.

(BENCE)

Kanka Corsair void pro hakkında ne düşünüyorsun 600-700tlye gelecek mousenin üstüne ikinci el

Kanka Corsair void pro hakkında ne düşünüyorsun 600-700tlye gelecek mousenin üstüne ikinci el
O da iyi bir kulaklık kankam, ilisinden de pişman olmazsın ama bence virtuoso al. (bence) yazıyorum ki bence yi kanka, şimdi biri gelip öyle değil, şunun sürücüsü 2 mm daha büyük falan.
Bu da inceleme .

Hortlatıyorum hocam ama kulaklığını aldınız mı benimde alma planım var da @mcem.esen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,628
Üyeler
185,779
Son üye
Juuizard | Clover
Geri