Crqkli windows 10 pro

Reaksiyon skoru
173
Merhaba ben windows 10 pro anahtarını crackli.kullaniyorum update leri açtım microsoft store a girmesi için bir sorun olurmu

Sistemin yavaşlayacak, oyunlarına drop girecek, güncelleme almayacaksın, arkada sistem boş yere ram sömürecek, arada bilgisayarın donacak, olmasından daha sıcak çalışacak çünkü korsan windows 10 yüklemişsin. Windows 10 kendi sitesinde orijinalini bedava verirken neden korsan?

Sistemin yavaşlayacak, oyunlarına drop girecek, güncelleme almayacaksın, arkada sistem boş yere RAM sömürecek, arada bilgisayarın donacak, olmasından daha sıcak çalışacak çünkü korsan windows 10 yüklemişsin. Windows 10 kendi sitesinde orijinalini bedava verirken neden korsan?
Onk korsan indirmedim sadece anahtar korsan indirmedim kendi sitesi anahtar girdi sadece abi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemin yavaşlayacak, oyunlarına drop girecek, güncelleme almayacaksın, arkada sistem boş yere RAM sömürecek, arada bilgisayarın donacak, olmasından daha sıcak çalışacak çünkü korsan windows 10 yüklemişsin. Windows 10 kendi sitesinde orijinalini bedava verirken neden korsan?
Korsa değil yani orjinal win 10 pro ama anahtar kendi girdi abi

Onk korsan indirmedim sadece anahtar korsan indirmedim kendi sitesi anahtar girdi sadece abi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Korsa değil yani orjinal win 10 pro ama anahtar kendi girdi abi
Anahtar kendi girdi derken? OEM key mi aldı?

Son düzenleme:
aynen yaşanıyor bilgin bu kadarmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,539
Üyeler
185,760
Son üye
EveZ.
Geri