korsana destek yok !Merhaba ben windows 10 pro anahtarını crackli.kullaniyorum update leri açtım microsoft store a girmesi için bir sorun olurmu
OlabilirMerhaba ben windows 10 pro anahtarını crackli.kullaniyorum update leri açtım microsoft store a girmesi için bir sorun olurmu
Ben almadım sadece bir sıkıntı olurmu diye soruyorum internet kareci abi yükledikorsana destek yok !
sorun olur. microsoft kendi sitesinde indirip kur.Ben almadım sadece bir sıkıntı olurmu diye soruyorum internet kareci abi yükledi
Onk korsan indirmedim sadece anahtar korsan indirmedim kendi sitesi anahtar girdi sadece abiSistemin yavaşlayacak, oyunlarına drop girecek, güncelleme almayacaksın, arkada sistem boş yere RAM sömürecek, arada bilgisayarın donacak, olmasından daha sıcak çalışacak çünkü korsan windows 10 yüklemişsin. Windows 10 kendi sitesinde orijinalini bedava verirken neden korsan?
Korsa değil yani orjinal win 10 pro ama anahtar kendi girdi abiSistemin yavaşlayacak, oyunlarına drop girecek, güncelleme almayacaksın, arkada sistem boş yere RAM sömürecek, arada bilgisayarın donacak, olmasından daha sıcak çalışacak çünkü korsan windows 10 yüklemişsin. Windows 10 kendi sitesinde orijinalini bedava verirken neden korsan?
Anahtar kendi girdi derken? OEM key mi aldı?Onk korsan indirmedim sadece anahtar korsan indirmedim kendi sitesi anahtar girdi sadece abi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Korsa değil yani orjinal win 10 pro ama anahtar kendi girdi abi
Biliyorumki internet kafenin sahibi anahtar girdi bi taneAnahtar kendi girdi derken? OEM key mi aldı?
Onk lütfen yardımcı olur musun normal orjinal windows 10 ama anahtar abi girdiAnahtar kendi girdi derken? OEM key mi aldı?
Pek sıkıntı çıkmaz o zaman senin yerine 5 TL'ye OEM key almıştır onu girmiştir belki.Onk lütfen yardımcı olur musun normal orjinal windows 10 ama anahtar abi girdi
aynen yaşanıyor bilgin bu kadarmıSistemin yavaşlayacak, oyunlarına drop girecek, güncelleme almayacaksın, arkada sistem boş yere RAM sömürecek, arada bilgisayarın donacak, olmasından daha sıcak çalışacak çünkü korsan windows 10 yüklemişsin. Windows 10 kendi sitesinde orijinalini bedava verirken neden korsan?
Dostum biraz düzgün konuş lütfen, tavrını takın.aynen yaşanıyor bilgin bu kadarmı