Rust mı? Almalıyım yoksa Squad mı?

AlyseaNN

80+
Reaksiyon skoru
22
Merhaba öncelikle yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Rust oynayan yakın arkadaşım var ancak squad da hoşuma gitmiyor değil. Squad oyununu oynayan arkadaşım yok. Sizce hangisini almalıyım?

Squad tek başına pek eğlenceli değil, Rust da değil ama arkadaşların varmış onlarla oynarsın. Rust aşırı toxic bir oyun ayrıca.

Merhaba öncelikle yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Rust oynayan yakın arkadaşım var ancak squad da hoşuma gitmiyor değil. Squad oyununu oynayan arkadaşım yok. Sizce hangisini almalıyım?
Rust M2 SSD ve Sata SSD sever harddisk kullanma.

tabii ki squad ama aralarında ciddi farklar var.Birisi daha gerçekçi yapılmış,diğeri o kadar değil.Bu senin tarzına bağlı.Ben squad tercih ederdim.

benim tavsiyem rust olur tek başına sıkıcı bir oyun fakat 1 kişi bile yanına gelse inanılmaz zevk alırsın kendimden biliyorum çok eğlenceli oluyor

Rust kesin al kanka net öneririm hatta nick falan veririm beraber gireriz

squadı tek oynarsan tadı çıkmaz ama rustı ekiple beraber oynayacağın için çok sarar bence rust almalısın

Bu iki oyunu karşılaştırman hata squad gerçekci askeri simülasyonu ve türk sunucularında istemediğiniz kadar insanlarla tanışıp beraber oynarsınız zaten gerçekliği seviyorsanız squad kitlesi olgundur.

Rust al squad biraz Bayık bir oyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,257
Üyeler
189,817
Son üye
aEmir__
Geri