Laptop aniden kapanıyor

Reaksiyon skoru
48
Laptop aniden kapanıyor laptop un bataryası Yok şarj da iken aniden kapanıyor bazen hiç kapanmiyo bazen anakart logosu göründüğü anda kapanıyor

Şarj aleti orijinal mi? Son zamanlarda donanım ekleme veya değişikliği yaptınız mı?

Donanımları tek tek deneyip bakın. Çift ram varsa teker teker slotlara takıp deneyin.

Donanımları tek tek deneyip bakın. Çift ram varsa teker teker slotlara takıp deneyin.
Hocam ram anakarta lehimli deneyebilecegum pek bir donanım yok ve ayrıca işletim sistemimini yeni kurunca böyle bir sorun olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Prize takılan şey dimi o şarj aleti
Evet?

İşletim sistemi ile ilgili değil büyük ihtimal çünkü logo görününce kapanıyor dediniz. Donanımsal bir sıkıntı var.

Hocam ram anakarta lehimli deneyebilecegum pek bir donanım yok ve ayrıca işletim sistemimini yeni kurunca böyle bir sorun olmuyor

Evet?
Şarj aleti değiştir. Aynı sorun bende vardı. Değiştirdim düzeldi. 2 yıldır kapanmıyor. Sizin şarj aletinin ömrü bitmiş benimki gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s
UEFI destekli mi PC? Eğer öyleyse diskte sorun olabilir.

Ya da arkadaşın dediği gibi şarj aletinde sorun olabilir.

UEFI destekli mi PC? Eğer öyleyse diskte sorun olabilir.

Ya da arkadaşın dediği gibi şarj aletinde sorun olabilir.
Aynı sorun başka bir üyede vardı. Konuştuk onunla aldı bı tane alet taktı onu. Kullandı birkaç ay sorunu düzeldi

şarj aletinde temassızlık var gibi.

Geri