Laptop aniden kapanıyor

UEFI destekli mi PC? Eğer öyleyse diskte sorun olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da arkadaşın dediği gibi şarj aletinde sorun olabilir.
Vede hocam bataryayı takdigimda kapalıyken şarj oluyor ama açıkken şarj olmuyor

Sıcaklıktan dolayıdır belki, core tempden sıcaklıkları kontrol edin

Şarj oluyor görünüyor ama bataryayı dolduruyor mu? Sadece görünüyor olabilir. Batarya eski ise PC batarya değiştirme uyarı veriyordur ve batarya üzerine çarpı işareti atıyordur bu da dolduğunu göstermez bataryanın. Kapattığınızda ise şarj ışığı yanıyordur doluyormuş gibi. Böyle mi acaba?

Şarj oluyor görünüyor ama bataryayı dolduruyor mu? Sadece görünüyor olabilir. Batarya eski ise PC batarya değiştirme uyarı veriyordur ve batarya üzerine çarpı işareti atıyordur bu da dolduğunu göstermez bataryanın. Kapattığınızda ise şarj ışığı yanıyordur doluyormuş gibi. Böyle mi acaba?
Yok hocam 100% şarj oluyor kullanıyorum sonra (1 saat gidiyor 100% şarjı ) şarj ediyordum

Sadece bataryada kapanıyor mu?
Batarya+şarjda kapanıyor mu?

Batarya+şarjda
Hocam ikisindede kapanmıyor burda sorun 3 saatte şarj olup 1 saatte bitiyo

Batarya+şarjda kapanıyor mu?
Konuyu özetlersek bataryada açılırken veya açıldıktan sonra kapanıyor bataryayı takdığımda kapalıyken şarj oluyor ama açıkken olmuyor bundan çıkardığım şarj aletine herhangi bir sorun olmadığı ancak bundan başka ne olabilir bilmiyorum

Konuyu özetlersek bataryada açılırken veya açıldıktan sonra kapanıyor bataryayı takdığımda kapalıyken şarj oluyor ama açıkken olmuyor bundan çıkardığım şarj aletine herhangi bir sorun olmadığı ancak bundan başka ne olabilir bilmiyorum
Siz en başta batarya yok dediğiniz için bataryasız prize takılı mantığı ile cevap verdim ben. 🙄 Şimdi batarya takılı dediniz. O zaman bataryada sorun olabilir, eskimiş olabilir, ömrü bitmiş olabilir.

Siz en başta batarya yok dediğiniz için bataryasız prize takılı mantığı ile cevap verdim ben. 🙄 Şimdi batarya takılı dediniz. O zaman bataryada sorun olabilir, eskimiş olabilir, ömrü bitmiş olabilir.

Hocam üstte detaylı ozetledim bakarsaniz

Siz en başta batarya yok dediğiniz için bataryasız prize takılı mantığı ile cevap verdim ben. 🙄 Şimdi batarya takılı dediniz. O zaman bataryada sorun olabilir, eskimiş olabilir, ömrü bitmiş olabilir.vet onu okudum da yazdım zaten bunu. İlk mesajınıza bakın.
Evet onu okudum da yazdım zaten bunu. İlk mesajınıza bakın.
Hocam buradan anlatmak istediğim şey şarj aleti bozuk değil , batarya Yok iken aniden kapanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,520
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri