Telefon adaptörüm orijinalmi ve kaç wat

egle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
446
Arkadaşlar benim telefon adaptörüm kaç wat ve orijinalmi son olarak bu adaptörle telefonumu ve yeni alacagim Qcy t13 kulaklığı etkilermi batarya konusunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim telefon modelim 11t bunu alırken yanında adam vermişti kaç wat olduğunu bilmiyorum ve de üstündede diğer Xiaomi adaptörleri gibi 67 120 wat diye yazmiyo

Ekler

• IMG_20230508_180318.jpg
    IMG_20230508_180318.jpg
    668.5 KB · Hit: 31
  • IMG_20230508_180248.jpg
    IMG_20230508_180248.jpg
    610.3 KB · Hit: 30
Arkadaşlar benim telefon adaptörüm kaç wat ve orijinalmi son olarak bu adaptörle telefonumu ve yeni alacagim Qcy t13 kulaklığı etkilermi batarya konusunda

Benim telefon modelim 11t bunu alırken yanında adam vermişti kaç wat olduğunu bilmiyorum ve de üstündede diğer Xiaomi adaptörleri gibi 67 120 wat diye yazmiyo
Adaptör konusunda bilemem ama bana kulaklığı şarz ederken ya powerbank yada bilgisayar USB ile bağlantı kurup şarz ettirmemi söylemiştiler

Adaptör konusunda bilemem ama bana kulaklığı şarz ederken ya powerbank yada bilgisayar USB ile bağlantı kurup şarz ettirmemi söylemiştiler
O sıkıntı değil de adaptöre kafayı taktım he bide arada normal bu adaptörle şarj etsem bi sıkıntı cıkmaz demi

Kanka benim kulaklığın bataryası cortladı 2 3 kere taktım sadece dikkatli ol bence
Ben suanki kullandığım kulaklığı hep prizde ve saatlerce şarj ettim akşam taktım sabah çektim turp gibi ama teki gg olduğu için yenisini Alicam

Ben suanki kullandığım kulaklığı hep prizde ve saatlerce şarj ettim akşam taktım sabah çektim turp gibi ama teki gg olduğu için yenisini Alicam
İlerleyen vadelerde oluyor ne kadar süre kullandın bilmiyorum
Tek kulaklık nasıl gg oldu ?

Uzun hikaye işin özetinde yastığı çırparken çimlerin üstüne düşüyor ve şansıma o gün çimler biciliyir ve kulaklığı bulamıyorum

İlerleyen vadelerde oluyor ne kadar süre kullandın bilmiyorum
Tek kulaklık nasıl gg oldu ?
Ve de başka bi foruma sordum kulaklığı şarj edebilirsiniz diyor adaptörünüz istenilen güç miktarına göre güç gönderiyor fazlasini göndermiyor dediler

Uzun hikaye işin özetinde yastığı çırparken çimlerin üstüne düşüyor ve şansıma o gün çimler biciliyir ve kulaklığı bulamıyorum

Ve de başka bi foruma sordum kulaklığı şarj edebilirsiniz diyor adaptörünüz istenilen güç miktarına göre güç gönderiyor fazlasini göndermiyor dediler
Bilemiyorum aga bende tam emin değilim

• Beğen
Reaksiyonlar: egle
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,445
Üyeler
189,267
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail