Sistem Alıcam Lakin Kredi Kartı Konusunda Fikir Almam Gerek

dediğiniz gibi babanızın kartından da taksit yapabilirsiniz zamanında öderseniz babanızıda sıkıntıya düşürmemiş olursunuz
Bende öyle düşünüyorum hocam da babam yıllardı bu pc işlerine pek sıcak bakmıyor onun için kendi kartımla yapayım dedim kendi param olsa bile karışıyor :)

garanti bbva ise 5000den yukari vermez. onun yerine avans hesap acarsin
Avans hesap ta harcadığın kadar bir daha ki a hepsini ödemek zorundasınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gercekten garantiyi ben de anlamıyorum 5k üzeri vermiyor diğer bankalar 40-50 limit verirken sizde de aynı durum mu var?
Bende garanti var 32 bin TL limit var

Avans hesap ta harcadığın kadar bir daha ki a hepsini ödemek zorundasınız

Bende garanti var 32 bin TL limit var
Limit arttırımını nasıl yaptınız hocam yani gelirinize göre mi yaptılar

Limit arttırımını nasıl yaptınız hocam yani gelirinize göre mi yaptılar
Sırf onda değil 3 banka ile çalışıyorum resmi gelir belgem yok sigortam yok aldığım haftalıklari biriktiriyorum öyle Ufak al sat yapıyorum faizsiz yada çok düşük faizli kredi kullanıyorum böyle böyle çalıştıkça aktif oldukça limit artıyor zaten

He birde gelirimi 20 bin olarak yazdım tabii ki o kadar değil onu bilerek yazdım 😂

Sırf onda değil 3 banka ile çalışıyorum resmi gelir belgem yok sigortam yok aldığım haftalıklari biriktiriyorum öyle Ufak al sat yapıyorum faizsiz yada çok düşük faizli kredi kullanıyorum böyle böyle çalıştıkça aktif oldukça limit artıyor zaten

He birde gelirimi 20 bin olarak yazdım tabii ki o kadar değil onu bilerek yazdım 😂
ben asgari ücret alıyorum ne kadar arttırabilirim limit artışı istesem hocam

Vardır herşeyde bir hayır hocam en iyisini görüp yaşamanız en büyük temennim bana verdiğiniz cevaplar içinde ayrıca teşekkür ederim kafamda sorular birikmişti :)
Taksitli nakit avans çekebilirsin belirleyecegeniz taksit sayısı kadar ödeme yapabilirsiniz ama avans hesap tan harcadığınız kadar ödeme yaparsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,917
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri