Toplama pc tavsiyesi

pixiii

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
40000
Beni uzun süre idare edicek bi pc toplamak istiyorum, hem oyun oynuyorum hem de dizi/film izliyorum genelde, performans ürün olması önemli.
Topladığım pcyi ekledim bakıp inceleyebilirsiniz sistem fiyatı: 36k bu fiyat bandında daha iyi ürünler varsa önerirseniz sevinirim.

Monitör olarakta stok olduğunda Alienware aw2721d 240 hz 2k modelini almayı düşünüyorum, seçtiğim ekran kartı da 2k çözünürlüğü destekliyor.

Bu bütçeye göre daha iyi sistem var mıdır açıkcası kararsızım bu yüzden önerilerinizi bekliyorum.

itopya-kendin_topla_09.05.2023 (1)_page-0001.jpg

Son düzenleme:
Beni uzun süre idare edicek bi pc toplamak istiyorum, hem oyun oynuyorum hem de dizi/film izliyorum genelde, performans ürün olması önemli.
Topladığım pcyi ekledim bakıp inceleyebilirsiniz sistem fiyatı: 36k bu fiyat bandında daha iyi ürünler varsa önerirseniz sevinirim.

Monitör olarakta stok olduğunda Alienware aw2721d 240 hz 2k modelini almayı düşünüyorum, seçtiğim ekran kartı da 2k çözünürlüğü destekliyor.

Bu bütçeye göre daha iyi sistem var mıdır açıkcası kararsızım bu yüzden önerilerinizi bekliyorum.

Alıntıyı görüntüle
Tavsiyem yayıncı yada Abdullahın topladığı hazır sistemlerden alıp üstüne ekleme yapmanız olcaktır. O şekilde daha uygun hale geliyor. Seçimler yakın ekonomik olarak ne olcak belli değil. Bekleyin yada hemen alın demek de zor. Biraz araştırma yapıp aynı fiyata daha üstün bir sistem alabiliceğinizi düşünüyorum.

Tavsiyem yayıncı yada Abdullahın topladığı hazır sistemlerden alıp üstüne ekleme yapmanız olcaktır. O şekilde daha uygun hale geliyor. Seçimler yakın ekonomik olarak ne olcak belli değil. Bekleyin yada hemen alın demek de zor. Biraz araştırma yapıp aynı fiyata daha üstün bir sistem alabiliceğinizi düşünüyorum.
Hemen almayı düşünmüyorum biraz daha araştırıcam içime sinen bi sistem olsun istiyorum 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum

Screenshot_2023-05-09-19-33-38-294_com.android.chrome.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka sitelerden de bakmanı tavsiye ederim

40k ya 6750xt olmamış. hatta amd değil nvidia tercih et bence.

40kya 4070 ti toplanır. Aşırı pahalı bu.

Hocam böyle bir şey düşünebilirsiniz
Önerdiğiniz sistemin parçalarını biraz yükselttim bütçemi 13k aşıyo ama bi kere alıyim uzun süre götürsün istiyorum, ekran kartını ti seçebilirdim ama 8k fiyat farkıda az değil benim için 4070 de yeterli.

Ram konusunda kararsızm kaldım Kingston mu alsam gskill mi ikiside amd uyumlu diye biliyorum.

--> Sistem

40kya 4070 ti toplanır. Aşırı pahalı bu.
Arkadaşın önerdiği sistemi de listeme ekledim 4070 de gayet iyi

Alıntıyı görüntüle

Başka sitelerden de bakmanı tavsiye ederim
Hazır pc almayı düşünmüyorum toplama sistemler performans olarak çok daha iyiler.

Alıntıyı görüntüle
AGAM DUR YAPMA ETME
birebir aynı parçaları akakçeye girip bakarsan kafadan 10bin cebine kalıyor
sırf montajlayıp yolluyorlar diye bu paraya değmez

Önerdiğiniz sistemin parçalarını biraz yükselttim bütçemi 13k aşıyo ama bi kere alıyim uzun süre götürsün istiyorum, ekran kartını ti seçebilirdim ama 8k fiyat farkıda az değil benim için 4070 de yeterli.

Ram konusunda kararsızm kaldım Kingston mu alsam gskill mi ikiside amd uyumlu diye biliyorum.

--> Sistem
Bu sistem gayet iyi gözüküyor. Parçaları ayrı ayrı alırsan daha ucuza gelebilir diye düşünüyorum. Ram konusunda pek bir fark olur mu bilmiyorum ama sisteme koyduğun ramler güzel duruyor cl değeri daha düşük bir ramde tercih edebilirsin.

Alıntıyı görüntüle
Bunu öneririm
İşlemci Ryzen 7 7700 yap
Ram aynısından 1 adet daha ekle 32gb yap
SSD Kingston 1TB KC3000 SKC3000S/1024G NVMe M.2 SSD (7000MB Okuma / 6000MB Yazma) yap

Geri