HS60 vs Arctis 5 - Hangi Kulaklık

snowfoxstache

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,035
Corsair HS 60 (520 TL) ve Arctis 5 (685 TL) arasında çok kaldım. corsairr daha önce hiç kullanmadım ama arctis 5 kullandım ve çok iyi olduğunu biliyorum. HS60'ın bir eksisi var mıdır?

Corsair HS 60 (520 TL) ve Arctis 5 (685 TL) arasında çok kaldım. corsairr daha önce hiç kullanmadım ama arctis 5 kullandım ve çok iyi olduğunu biliyorum. HS60'ın bir eksisi var mıdır?
Ben ss kalitesinden şaşmazdım açıkçası kendimde arctis 1 almayı düşünüyorum belki 3 te alabilirim

Ben ss kalitesinden şaşmazdım açıkçası kendimde arctis 1 almayı düşünüyorum belki 3 te alabilirim
fiyat farkı da az değil ama arctis 5 alacağıma Razer Kraken TE alacağım 30 tl fark var. sadece kıyaslama için sordum.

fiyat farkı da az değil ama arctis 5 alacağıma Razer Kraken TE alacağım 30 TL fark var. sadece kıyaslama için sordum.
Hocam bir şey diyimmi sana corsair al kara geçersin normalde 720 tl miş

SS kalitesini ben Arctiste göremedim. Önermem Arctisi. Arctis 5 ten bile iyi inan buna. HS60 ya da HS50 Pro mu Arctis Pro mu deseb HS50 Pro ya da HS60 derdim. Arctis serisi o kadar çöp yani.

SS kalitesini ben Arctiste göremedim. Önermem Arctisi. Arctis 5 ten bile iyi inan buna. HS60 ya da HS50 Pro mu Arctis Pro mu deseb HS50 Pro ya da HS60 derdim. Arctis serisi o kadar çöp yani.
Dostum az okusan görüceksin neyi al dediğimi ayrıca arctis pro dandik değil 3000 tl lik kulaklıktan bahsediyoruz ama alır mısın desen Asus ROG Delta alırım veya Corsair Void alırım ama onu almam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,484
Üyeler
184,634
Son üye
oguguzzuuz
Geri