Hava basıncı derken anlamadım tam olarak.static over load olur ve icindeki elektronike zarar verirsin.
tavisyem önce hava basinciylan veya sac kurutma makinasi.
en iyi olay. cpu sogutucu socket sökmek.
dostum araba lastike hava basiyorsun ja, yükse bar derecede onu demek istedim. tabi uzaktan tutHava basıncı derken anlamadım tam olarak.
Fanın donmemesini sağlıyorduk galibaDostum eğer fana deydirmeden temizlersen güzel bir şekilde dikkatli yaparak yapabilirsin ama PC ni kesinlikle kapalı tut yaparken ve fana vurmamaya çalış bir sorun olacağını sanmam.
Aynen fanı bi elinle tut ve uzaktan deydirmeden tozlarını al sorun olmaz.Fanın donmemesini sağlıyorduk galiba
Bu tarz aletleri parçaları vs içeri doğru hava çeken cihazlarla değil (süpürge vs) dışarı hava veren cihazlarla yapsanız (saç kurutma makinesi vs) daha verimli olur cihazlarınıza da zarar gelmemiş olurİşlemci fanını elektrikli süpürge ile çeksem herhangi bir zararı olur mu?
SağolBu tarz aletleri parçaları vs içeri doğru hava çeken cihazlarla değil (süpürge vs) dışarı hava veren cihazlarla yapsanız (saç kurutma makinesi vs) daha verimli olur cihazlarınıza da zarar gelmemiş olur