MehmetDemir1111
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran50k? 30 serisi mi sahibinde çok fazla sistem var satılan 3080 kartlı 19 ile 30k arası
Son düzenleme:
Ekran50k? 30 serisi mi sahibinde çok fazla sistem var satılan 3080 kartlı 19 ile 30k arası
maks 27-28k edeceği.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
50kya RTX4080 sıfır toplarım sıfırdan.
50k? 30 serisi mi sahibinde çok fazla sistem var satılan 3080 kartlı 19 ile 30k arası
bunun bu fiyata bu sitede satılması bir şeyi değiştirmez şu an elimde 1050 ti kart var piyasada yok diye 6k ya satan var tek fanlı şimdi bu yüznden kartı ikinci el 5 e mi satayım mantıksız
Sana göre şuan bu sistem ne kadar gider?bunun bu fiyata bu sitede satılması bir şeyi değiştirmez şu an elimde 1050 ti kart var piyasada yok diye 6k ya satan var tek fanlı şimdi bu yüznden kartı ikinci el 5 e mi satayım mantıksız
bunun bu fiyata bu sitede satılması bir şeyi değiştirmez şu an elimde 1050 ti kart var piyasada yok diye 6k ya satan var tek fanlı şimdi bu yüznden kartı ikinci el 5 e mi satayım mantıksız
maks ederi 30 dur o da maks ve zor çok zorSana göre şuan bu sistem ne kadar gider?
4090 dan pahalı
Evet4090 dan pahalı![]()
Hocam aldığınız fiyat önemli değil bu sistemi satsanız max 33k dan satarsınızEvet ama o aralar 20k aldım 5 ay önceydi
4090 havada karada tokatlar biliyorsunuz değilmi?
aradaşlar düzeltme benim baktığım kart gigabyte ın en pahalı kartlarındanmış en ucuz 3080 tı 23k buna göre fiyatı kasasnın sıfırı 38k civarına toplanabiliyorAlıntıyı görüntüle
monitör hariç yazdığın parçaların sıfır en ucuz toplanabilecek hali monitörün tam modelini bilmediğim için onunla ilgili fiyat eklemedim ama bana göre hızlı satılsın dersen 55k yok beklerim biraz daha karlı satılsın dersen 58k civarı sadece kasa bu bana göre olan fiyat buradaki arkadaşlardan da fiyat almanda fayda var monitörün tam modelini google ye yaz fiyatı fiyatı 4k civarındaysa 500 altına yani 3.5k ya, 5-6k civarıysa 1k altına fiyat biçebilirsin
imzamdaki sistemi 35e bırakayım sana ek olarak 1tb+500gb m2 var kasa iceblade black43’e sıfır yok demiyorum senin bu sisteme 28k max satılır demeni saçma buldum. Ekran kartının şuanki güncel fiyatı 43k zaten 2. Eli sahibindende 35k civarı. Bu sistemin 40k aşağısı gideceğini sanmıyorum.
kim 3080tı 23k versin ?? 17k msı rtx 4070 var. ayrıca bu kişinin bilgisayarı sıfır değil ! her yaptığın yorum yanlış bilgilendirme.aradaşlar düzeltme benim baktığım kart gigabyte ın en pahalı kartlarındanmış en ucuz 3080 tı 23k buna göre fiyatı kasasnın sıfırı 38k civarına toplanabiliyor
knk tamam da millet dediğin gibi gider 4070 toplar haklısın ben olsam bende öyle yaparım anacak benim oraya yazdığım fiyatlar akakçede gördüğüm en ucuz fiyatlar elbette 2. elde daha ucuz olur benim verdiğim fiyatlar sıfır halinin fiyatlarıkim 3080tı 23k versin ?? 17k msı rtx 4070 var. ayrıca bu kişinin bilgisayarı sıfır değil ! her yaptığın yorum yanlış bilgilendirme.