Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Hortlatıyorum hakkınızı helal edin

Kimileri zararlı diyor kimileri zararsız yapayımmı yapmayayımmı bilemedim valla beni aydınlatacak biri var mı
İlk mesajı dikkatlice oku dostum. Kısaca bu yöntem diğer cmd ile etkinleştirmelerden farklı diyor. Ben kullanıyorum ve güvenli olduğunu düşunüyorum.

İlk mesajı dikkatlice oku dostum. Kısaca bu yöntem diğer cmd ile etkinleştirmelerden farklı diyor. Ben kullanıyorum ve güvenli olduğunu düşunüyorum.
Kullandıktan sonra herhangi bir performans düşüşü hissettinizmi peki hocam

Hortlatıyorum hakkınızı helal edin

Kimileri zararlı diyor kimileri zararsız yapayımmı yapmayayımmı bilemedim valla beni aydınlatacak biri var mı
2 sene kadar kullandım bir zararını görmedim

• Beğen
Reaksiyonlar: java
bilgisayarı zombi yapmaz demi bi kmspico gibi?

Google'a "gitlab windows activation scrtip" yazarak gitlab üzerinden indireceğiniz dosya ile sınırsız süresiz dijital lisans sahibi olabilirsiniz. Etkinleştirildi yazısını gördüğünüzde kafanızda herhangi bir soru işareti kalmaması adına format atılabilir.
Screenshot_2023_05_12-1.png

Google'a "gitlab windows activation scrtip" yazarak gitlab üzerinden indireceğiniz dosya ile sınırsız süresiz dijital lisans sahibi olabilirsiniz. Etkinleştirildi yazısını gördüğünüzde kafanızda herhangi bir soru işareti kalmaması adına format atılabilir. Alıntıyı görüntüle
ayn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,550
Üyeler
186,505
Son üye
bwlwl
Geri