knk hafif istiyosa nve güzel istiyosan 1k nın üstüne çıkman gerekağır ise hiç bulaşmıyım hocam
knk hafif istiyosa nve güzel istiyosan 1k nın üstüne çıkman gerekağır ise hiç bulaşmıyım hocam
85 gr civarı olması lazım aşırı ağır değilağır ise hiç bulaşmıyım hocam
knk benim gayet işimi görüyor 2 senedir neresi kötü la?o sensör harbiden berbat knk, tarih olmuş artık
işini görüyordur zaten görmez demedim kalitesine vs. de lafım yok ama artık alınmaz, çok daha iyi sensörler varknk benim gayet işimi görüyor 2 senedir neresi kötü la?
ben de daha iyi sensörler yoktur demedim zaten hocam dediğim mouse gayet arkadaşın işini görürişini görüyordur zaten görmez demedim kalitesine vs. de lafım yok ama artık alınmaz, çok daha iyi sensörler var
1k bandında çok daha iyi mouselar var ama, 500 600 liraya da iyi mouselar varben de daha iyi sensörler yoktur demedim zaten hocam dediğim mouse gayet arkadaşın işini görür
Şuan bozulan mousem 65 gr civarında biraz ağır gelebileceğini düşünüyorum ama değerlendireceğim kanka85 gr civarı olması lazım aşırı ağır değil
arkadaş muhtemelen çok iyi durumlu bi arkadaş değil hocam 1k olabilir ama çok gelmesin oralara demiş o yüzden dedim yani daha iyisini atabilirsen at arkadaş kendine göre en iyi mouseyi seçip alacaktır hepimiz yardım için buradayız1k bandında çok daha iyi mouselar var ama, 500 600 liraya da iyi mouselar var
o ilk attığım ajazz aj 199 64 gram, 3395 sensörü var, dahili bataryası var (muhtemelen 10 günde bir şarj edersin) yani özellikleri güzel ama malzeme kalitesinden emin değilim inceleme için aldım muhtemelen salı günü elime ulaşacak, razer olanın sensörü 3395 kadar iyi olmasa da iyi ve malzeme kalitesi zaten belli bir seviyenin üzerindedir ağırlığı yormaz dersen alınırŞuan bozulan mousem 65 gr civarında biraz ağır gelebileceğini düşünüyorum ama değerlendireceğim kanka
arkadaş zaten kablolu istemiş hocamo ilk attığım ajazz aj 199 64 gram, 3395 sensörü var, dahili bataryası var (muhtemelen 10 günde bir şarj edersin) yani özellikleri güzel ama malzeme kalitesinden emin değilim inceleme için aldım muhtemelen salı günü elime ulaşacak, razer olanın sensörü 3395 kadar iyi olmasa da iyi ve malzeme kalitesi zaten belli bir seviyenin üzerindedir ağırlığı yormaz dersen alınır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://shop.connectgame.com.tr/pro...yun-fare-16000-dpi-58g-hafif-ergonomik-1000hz bu da çok iyi ama kablolu maalesef
yok hocam ikiside olur ama kablolu olanın sensör ve kalitesi daha iyi ise kabloluda alabilirim önceliğim fps oyunlarında öne geçmekarkadaş zaten kablolu istemiş hocam![]()
kablosuz diye yazmış ya yukarıya adam, bütçeyi aşarsa kablolu olur demişarkadaş zaten kablolu istemiş hocam![]()