Yardım A1 ehliyet fiyatı nedir?

Yurt dışındada r25 diye bir şey yok bizim ülkeye özel aslında r3 o :D Klasik tr hep bir şeylerden kısılıyor. Bende de ktm duke 200 var kalkışta falan r25'in cbr250r'ın eline veriyorum da sonrası patlatıyorlar beni çift silindir motorlar ne de olsa nm'side yüksek :D

Konuya gelecek olursak yerinde olsam alırdım. B ehliyet alman gerekecek ama tabi 125cc bir yerden sonra yetmemeye başlayınca a1 i de yükseltmen gerekecek yani karar senin her türlü 2 kere ehliyete yazılacaksın :D
hocam ben zaten direk b almayı planlıyoruım yanlış etiket attınız herhalde konu sahibi ben değilim :kekw:

hocam ben zaten direk b almayı planlıyoruım yanlış etiket attınız herhalde konu sahibi ben değilim :kekw:
Yok arkadaşa da cevap verdim ben hem size cevap hemde arkadaşa :D Yani konu sahibinee :D

Mt almak istiyorum aslında ama teker yapmicam gereksiz gibi geldi

Mt almak istiyorum aslında ama teker yapmicam gereksiz gibi geldi
Niye gereksiz olsun hocam teker için mi alınıyor sanki motor mt-25'in sesine kurban olayım ben. Ama sanırım mt-25 alana kadar SR450 alırım incelemenizi tavsiye ederim. Gerçi mt naked sr ise racing motor.

Niye gereksiz olsun hocam teker için mi alınıyor sanki motor mt-25'in sesine kurban olayım ben. Ama sanırım mt-25 alana kadar SR450 alırım incelemenizi tavsiye ederim. Gerçi mt naked sr ise racing motor.
Mt 07 yi kastediyorum

ben yeni a1 aldım, direksiyon sınavından 1 kere kaldığım için toplam 8100 civarı ödedim ama her şeyi tekte geçersen 7100 civarına gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,367
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri