Neler Yeni

Yardım A1 ehliyet fiyatı nedir?

Bergee

80+ Silver
ben yeni a1 aldım, direksiyon sınavından 1 kere kaldığım için toplam 8100 civarı ödedim ama her şeyi tekte geçersen 7100 civarına gelir
Üff o neymiş ya. Ben b ehliyetini her şey dahil 1500 almıştım. Şimdide önümüzdeki pazar motor ehliyeti için (A2) direksiyon sınavım var onada her şey dahil 3800₺ verdim. Motorum olduğu için direksiyon sınavını geçeceğimi düşünüyorum. Kullanıyoruz da bakalım heyecan yapmayız inşAllah :D

Ellsy

80+ Bronze

Bergee

80+ Silver
Ama hızlı değil teker canavarı mt bende teker yapmıyorum gönlüm r7 de ama r6 da güzel cbr da iyi
Hocam honda ve yamaha üzmez ne servis konusunda ne de parça konusunda her modelini alabilirsiniz valla

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bende direkt b al. Seçimden sonra b sınıfı a1 sürebilecek deniyordu fake haber değilse tabii. 18 Yaş Altı isen bilgim yok.
Öyle bir şey olursa çok iyi olur. Bende halihazırda B manuel ehliyeti var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam honda ve yamaha üzmez ne servis konusunda ne de parça konusunda her modelini alabilirsiniz valla
Hocam F/P alınabilecek en düşük fiyatlı servisi falanda sıkıntı çıkartmayacak bir motor ne kadara patlar fiyatı?

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen
16 yaşında ehliyeti napcan bekle 18i

Bergee

80+ Silver
Öyle bir şey olursa çok iyi olur. Bende halihazırda B manuel ehliyeti var.

Hocam F/P alınabilecek en düşük fiyatlı servisi falanda sıkıntı çıkartmayacak bir motor ne kadara patlar fiyatı?
Hocam bütçe nedir? Ona göre önereyim.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Üff o neymiş ya. Ben b ehliyetini her şey dahil 1500 almıştım. Şimdide önümüzdeki pazar motor ehliyeti için (A2) direksiyon sınavım var onada her şey dahil 3800₺ verdim. Motorum olduğu için direksiyon sınavını geçeceğimi düşünüyorum. Kullanıyoruz da bakalım heyecan yapmayız inşAllah :D
ben sinyal vermeyi unuttuğum için kaldım, normalde rotada sinyal vermem gereken her yeri ezberlemiştim sınav günü yol çalışması vardı yol çalışmasını sollarken sinyal vermedim diye kaldım çok da düşünmüyordum nasıl olsa sinyal vermem gereken yerleri biliyorum diye

bende a1 i eğlencesine aldım motorum falan yok

Bergee

80+ Silver
Yakalamışken sorayım :) 150k bütçe ile 250 cc bir model önerebilir misin? Naked olursa sevinirim. Duke 250 düşünüyorum. Yamaha, KTM, Honda'ya sıcak bakıyorum.
Hocam ben duke 200 kullanıyorum şöyle söyleyeyim öncelikle Yamaha, Honda, KTM alırsanız çok iyi servisleri mevcut. Lakin biraz tuzlular. Ama tuzlu olması bir şeyi değiştirmiyor sağlam bir şey arıyor iseniz kesinlikle bu 3 markadan alacaksınız. Onun dışında şu sıralar cf moto sr450 modeli çok iyi bir işe imza attı. Cf moto'da yavaş yavaş bu piyasaya hakim olmaya başladı.

150k bütçeniz var ise KTM Duke 250 iyi bir seçenek diye düşünüyorum neredeyse tüm motorları denemiş test etmiş biri olarak. Ama tek silindir 4 zamanlı. Tek silindir olması bir tık üzücü. Bu sebepten ikinci el güzel bir mt-25 yakalarsanız onu da önerebilirim çift silindir. Yine bir ama mevcut sıfır olarak KTM almakta mantıklı silindire bakmayacaksanız. KTM tamamen tork canavarı 1. viteste bile tekere geliyor seside çok güzel :D KTM Duke 250 iyi bir seçenek bence.

ben sinyal vermeyi unuttuğum için kaldım, normalde rotada sinyal vermem gereken her yeri ezberlemiştim sınav günü yol çalışması vardı yol çalışmasını sollarken sinyal vermedim diye kaldım çok da düşünmüyordum nasıl olsa sinyal vermem gereken yerleri biliyorum diye

bende a1 i eğlencesine aldım motorum falan yok
Şaka gibi sinyal o kadar önemlimiymiş yahu :D Ben sürekli motor kullanırken veririm ama hep açık unutuyorum neyse ona göre dikkat ederiz madem :D

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hocam ben duke 200 kullanıyorum şöyle söyleyeyim öncelikle Yamaha, Honda, KTM alırsanız çok iyi servisleri mevcut. Lakin biraz tuzlular. Ama tuzlu olması bir şeyi değiştirmiyor sağlam bir şey arıyor iseniz kesinlikle bu 3 markadan alacaksınız. Onun dışında şu sıralar cf moto sr450 modeli çok iyi bir işe imza attı. Cf moto'da yavaş yavaş bu piyasaya hakim olmaya başladı.

150k bütçeniz var ise KTM Duke 250 iyi bir seçenek diye düşünüyorum neredeyse tüm motorları denemiş test etmiş biri olarak. Ama tek silindir 4 zamanlı. Tek silindir olması bir tık üzücü. Bu sebepten ikinci el güzel bir mt-25 yakalarsanız onu da önerebilirim çift silindir. Yine bir ama mevcut sıfır olarak KTM almakta mantıklı silindire bakmayacaksanız. KTM tamamen tork canavarı 1. viteste bile tekere geliyor seside çok güzel :D KTM Duke 250 iyi bir seçenek bence.

Şaka gibi sinyal o kadar önemlimiymiş yahu :D Ben sürekli motor kullanırken veririm ama hep açık unutuyorum neyse ona göre dikkat ederiz madem :D
motor kullanırken gereksiz olduğunu düşünüyorum zaten küçücük bir şey herkes aralardan falan kaçıyor. Arabada önemli

ama ehliyet aldıktan sonra kimse doğru düzgün kullanmıyor sınavda bu kadar takılınması ne kadar mantıklı bilmiyorum 1 kere bile unutursanız kalıyorsunuz

Bergee

80+ Silver
motor kullanırken gereksiz olduğunu düşünüyorum zaten küçücük bir şey herkes aralardan falan kaçıyor. Arabada önemli
Hocam demeyin öyle ya çok kez kazaya şahit oldum sinyal verilmediği için çarpışan motorlar mı dersin arkadan gelip değdiren araba mı dersin. Daha geçen hafta s1000rr sinyal vermeden arabanın önüne kırdı yüksek ve muhtemel fazla hızlıydı arkasında kalan araba değdirdi motor 2'ye bölündü adamın verilmiş sadakası varmış sadece kaburgaları kırılmış o kadar hızlıydı ki sesi duymamla yanıma kadar gelip kazanın olması bir oldu.. Allah valla korusun çok tehlikeli aslında şu motor işi (düzgün kullanmayana)

Top Bottom