Yardım A1 ehliyet fiyatı nedir?

Çok zevkli egzoz da var yakalanirsam en az 9 bin lira hem ses desibeli hemde ehliyet yetmiyor
peder yanında yedek anahtarıda gezdirmese (kaçırmayayım diye yapıyo) arabayı kaçıracamda işte

peder yanında yedek anahtarıda gezdirmese (kaçırmayayım diye yapıyo) arabayı kaçıracamda işte
Bir kere benzin alicam son tık böyle benzinligin yakınında polis var di giremedim taa 100km ötede var di 90km de benzin bitti 10km sürükledim benzin alıp kendim doldurmak aklıma gelmedi

Bir kere benzin alicam son tık böyle benzinligin yakınında polis var di giremedim taa 100km ötede var di 90km de benzin bitti 10km sürükledim benzin alıp kendim doldurmak aklıma gelmedi
ah be olsun gene 9k yemekten iyidir 10 km sürüklemek

Yani ceza yesek ehliyet gidecek 9k ceza gelcek motor bağlanacak
benim yakın akrabada r25 vardı ehliyet sınavına az bişey kala almıştı o sıra kaçak sürdü ehliyeti aldıktan sonra salaklıkm yapıp ön kaldırdı arka tekeri çukura soktu motoru pert etti bayi çıkışlıydı bide içim gitmişti şimdi daha yeni bayiden mt-25 aldı bunuda pert etmez umarım

benim yakın akrabada r25 vardı ehliyet sınavına az bişey kala almıştı o sıra kaçak sürdü ehliyeti aldıktan sonra salaklıkm yapıp ön kaldırdı arka tekeri çukura soktu motoru pert etti bayi çıkışlıydı bide içim gitmişti şimdi daha yeni bayiden mt-25 aldı bunuda pert etmez umarım
Ben r7 alicam bayiden bu cbr ı satıp ama baya riskli 600cc galiba r7

Yzf olarak r6 1000cc
1683923936280.png

r6 599 r7 689 90 cc oynuyor arada feci fark
Yurt dışındada r25 diye bir şey yok bizim ülkeye özel aslında r3 o :D Klasik tr hep bir şeylerden kısılıyor. Bende de ktm duke 200 var kalkışta falan r25'in cbr250r'ın eline veriyorum da sonrası patlatıyorlar beni çift silindir motorlar ne de olsa nm'side yüksek :D

Konuya gelecek olursak yerinde olsam alırdım. B ehliyet alman gerekecek ama tabi 125cc bir yerden sonra yetmemeye başlayınca a1 i de yükseltmen gerekecek yani karar senin her türlü 2 kere ehliyete yazılacaksın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,449
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri