Neler Yeni

Yardım A1 ehliyet fiyatı nedir?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam ben duke 200 kullanıyorum şöyle söyleyeyim öncelikle Yamaha, Honda, KTM alırsanız çok iyi servisleri mevcut. Lakin biraz tuzlular. Ama tuzlu olması bir şeyi değiştirmiyor sağlam bir şey arıyor iseniz kesinlikle bu 3 markadan alacaksınız. Onun dışında şu sıralar cf moto sr450 modeli çok iyi bir işe imza attı. Cf moto'da yavaş yavaş bu piyasaya hakim olmaya başladı.

150k bütçeniz var ise KTM Duke 250 iyi bir seçenek diye düşünüyorum neredeyse tüm motorları denemiş test etmiş biri olarak. Ama tek silindir 4 zamanlı. Tek silindir olması bir tık üzücü. Bu sebepten ikinci el güzel bir mt-25 yakalarsanız onu da önerebilirim çift silindir. Yine bir ama mevcut sıfır olarak KTM almakta mantıklı silindire bakmayacaksanız. KTM tamamen tork canavarı 1. viteste bile tekere geliyor seside çok güzel :D KTM Duke 250 iyi bir seçenek bence.
Yani içimden geçen de duke aslında. Tasarımı çok ilgimi çekiyor. Sadece gösterge paneline ısınamadım ama sorun değil. Mesela son 125liğin göstergesi müthiş. Ama 250lik daha ucuzken sadece gösterge için fikrimi değiştiremem. CF moto gibi markalara yönelmek istemiyorum. Sakin bir yerde yaşıyorum uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. Şu ana kadar hep scooter tarzı motorlar kullandım. Şu anda da elektrikli kullanıyorum sağa sola giderken :D Yaza doğru almayı düşünüyorum inş bakalım. Çok sağolasın.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
Mt almak istiyorum aslında ama teker yapmicam gereksiz gibi geldi
şuanda japon serisi motorlar alınmaz benim fikrimce piyasanın içinden geçtiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzeltme yazmamışsınız :D 07 alınır bu arada
Mt 07 yi kastediyorum
tecrübe yoska asla alınmaz ilk günden Allah rahmet eylesin veya geçmiş olsun denebilir :)

Bergee

80+ Silver
Yani içimden geçen de duke aslında. Tasarımı çok ilgimi çekiyor. Sadece gösterge paneline ısınamadım ama sorun değil. Mesela son 125liğin göstergesi müthiş. Ama 250lik daha ucuzken sadece gösterge için fikrimi değiştiremem. CF moto gibi markalara yönelmek istemiyorum. Sakin bir yerde yaşıyorum uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. Şu ana kadar hep scooter tarzı motorlar kullandım. Şu anda da elektrikli kullanıyorum sağa sola giderken :D Yaza doğru almayı düşünüyorum inş bakalım. Çok sağolasın.
Hocam sakin bir yerde yaşıyor ve uzun yıllar kullanmak istiyorsanız o zaman kesinlikle yamahayı tercih etmelisiniz. En üzmeyecek motor şuan onlarda :) KTM ilk vitesli motorunuz olacaksa biraz tehlikeli ona yönelmek krank kırma ihtimali yüksek çok zorlarsanız ne yazık ki.
Ve evet gösterge paneli çok kötü duruyor eski modellerinden beri hep aynı gösterge paneli hiç değiştirmiyorlar :D Dediğim gibi ben memnunum ama dikkatli kullanmakta ve bakımlarını aksatmamakta fayda var.

tecrübe yoska asla alınmaz ilk günden Allah rahmet eylesin veya geçmiş olsun denebilir :)
Tecrübe yoksa zaten ilk motor 07 almak akıl karı değil.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
Hocam sakin bir yerde yaşıyor ve uzun yıllar kullanmak istiyorsanız o zaman kesinlikle yamahayı tercih etmelisiniz. En üzmeyecek motor şuan onlarda :) KTM ilk vitesli motorunuz olacaksa biraz tehlikeli ona yönelmek krank kırma ihtimali yüksek çok zorlarsanız ne yazık ki.
Ve evet gösterge paneli çok kötü duruyor eski modellerinden beri hep aynı gösterge paneli hiç değiştirmiyorlar :D Dediğim gibi ben memnunum ama dikkatli kullanmakta ve bakımlarını aksatmamakta fayda var.

vallahi yamaha ve hondanın son fiyatlandırmalarından sonmra motorlarından soğudum hedefimi 450 sr a yönelttim çok güzel makine

Bergee

80+ Silver
vallahi yamaha ve hondanın son fiyatlandırmalarından sonmra motorlarından soğudum hedefimi 450 sr a yönelttim çok güzel makine
Bende çok beğendim bir ara bende ki ktm'i satıp 450sr mı alsam diye düşündüm. CF Moto piyasaya ortak olmak için çabalıyor ama bir tık servis konusunda üzebilir diye yemiyor :(

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok sağol dostum görüşlerin için dikkate alacağım. Motoru almadan birkaç ay önce profesyonel bir sürüş eğitimi almayı düşünüyorum. Vitesli motora öyle geçiş yapmak istiyorum. İlk tecrübemi aldığım motorda kullanmak istemem. 150 ccye kadar scooter kullandım fakat viteslinin farklı bir kafa olduğunun farkındayım :)

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
Bende çok beğendim bir ara bende ki ktm'i satıp 450sr mı alsam diye düşündüm. CF Moto piyasaya ortak olmak için çabalıyor ama bir tık servis konusunda üzebilir diye yemiyor :(
eskisi gibi üzeceğini sanmıyorum piyasaya dahil olduğu için artık biraz daha iyileşti diye biliyorum çok fazla satılmaya başlandı nk ve sr serisi

Ellsy

80+ Bronze
Cezayi Öderken de aynı zevki yaşarsınız umarım hocam
Yakalarlarsa yaşarız

Cbr 250 kullanıyorum aktif olarak r125 kullandım aşırı kötüydü bence cg kullandım (sadece 3 defa )

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
Yakalarlarsa yaşarız

Cbr 250 kullanıyorum aktif olarak r125 kullandım aşırı kötüydü bence cg kullandım (sadece 3 defa )
r125 tip olarak güzel de konfor vs yok yani fıtık olma garantili

Ellsy

80+ Bronze

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,682
İsim
Emre
Discord
necromancerr
derse ben ölümle dans etmek istiyorum alabilir ancak vitesli başlangıç olarak cbr125 veya r125 alınabilir racing istiyorsa (125 cclerde) ben şahsen kendim cbr125 almak istiyorum günlük git gel için

eyupe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Eyüp Ensar Candaroglu
4000 li biseylerdi hocam kusuratida var tabi

Top Bottom