bythmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Yani içimden geçen de duke aslında. Tasarımı çok ilgimi çekiyor. Sadece gösterge paneline ısınamadım ama sorun değil. Mesela son 125liğin göstergesi müthiş. Ama 250lik daha ucuzken sadece gösterge için fikrimi değiştiremem. CF moto gibi markalara yönelmek istemiyorum. Sakin bir yerde yaşıyorum uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. Şu ana kadar hep scooter tarzı motorlar kullandım. Şu anda da elektrikli kullanıyorum sağa sola giderken Yaza doğru almayı düşünüyorum inş bakalım. Çok sağolasın.Hocam ben duke 200 kullanıyorum şöyle söyleyeyim öncelikle Yamaha, Honda, KTM alırsanız çok iyi servisleri mevcut. Lakin biraz tuzlular. Ama tuzlu olması bir şeyi değiştirmiyor sağlam bir şey arıyor iseniz kesinlikle bu 3 markadan alacaksınız. Onun dışında şu sıralar cf moto sr450 modeli çok iyi bir işe imza attı. Cf moto'da yavaş yavaş bu piyasaya hakim olmaya başladı.
150k bütçeniz var ise KTM Duke 250 iyi bir seçenek diye düşünüyorum neredeyse tüm motorları denemiş test etmiş biri olarak. Ama tek silindir 4 zamanlı. Tek silindir olması bir tık üzücü. Bu sebepten ikinci el güzel bir mt-25 yakalarsanız onu da önerebilirim çift silindir. Yine bir ama mevcut sıfır olarak KTM almakta mantıklı silindire bakmayacaksanız. KTM tamamen tork canavarı 1. viteste bile tekere geliyor seside çok güzel KTM Duke 250 iyi bir seçenek bence.