Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
r1 le karıştırdınız herhalde hocamNasıl la
r1 le karıştırdınız herhalde hocamNasıl la
r6 zaten adı üstünde nasıl 1000cc olabilirYzf olarak r6 1000cc
hocam ben zaten direk b almayı planlıyoruım yanlış etiket attınız herhalde konu sahibi ben değilimYurt dışındada r25 diye bir şey yok bizim ülkeye özel aslında r3 oKlasik tr hep bir şeylerden kısılıyor. Bende de ktm duke 200 var kalkışta falan r25'in cbr250r'ın eline veriyorum da sonrası patlatıyorlar beni çift silindir motorlar ne de olsa nm'side yüksek
Konuya gelecek olursak yerinde olsam alırdım. B ehliyet alman gerekecek ama tabi 125cc bir yerden sonra yetmemeye başlayınca a1 i de yükseltmen gerekecek yani karar senin her türlü 2 kere ehliyete yazılacaksın![]()
Galibar1 le karıştırdınız herhalde hocam
Pardon özür dilerimr6 zaten adı üstünde nasıl 1000cc olabilirR1'dir o
Yok arkadaşa da cevap verdim ben hem size cevap hemde arkadaşahocam ben zaten direk b almayı planlıyoruım yanlış etiket attınız herhalde konu sahibi ben değilim![]()
torku yüksek kalkışta iyi olur ancak uzun yolda eline verir racinglerMt almak istiyorum aslında ama teker yapmicam gereksiz gibi geldi
Niye gereksiz olsun hocam teker için mi alınıyor sanki motor mt-25'in sesine kurban olayım ben. Ama sanırım mt-25 alana kadar SR450 alırım incelemenizi tavsiye ederim. Gerçi mt naked sr ise racing motor.Mt almak istiyorum aslında ama teker yapmicam gereksiz gibi geldi
Mt 07 yi kastediyorumNiye gereksiz olsun hocam teker için mi alınıyor sanki motor mt-25'in sesine kurban olayım ben. Ama sanırım mt-25 alana kadar SR450 alırım incelemenizi tavsiye ederim. Gerçi mt naked sr ise racing motor.
Hocam sizde bir karar verinMt 07 yi kastediyorum
Bende öyle düşünüyorumtorku yüksek kalkışta iyi olur ancak uzun yolda eline verir racingler
Mt 25 yazmadım yaHocam sizde bir karar verinMT-25 yazmışsınız
![]()
Düzeltme yazmamışsınızHocam sizde bir karar verinMT-25 yazmışsınız
![]()