CihanKorkamz
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
F/P kablosuz mouse lazım sizce alınır mı? yada aynı fiyat bandında ne önerirsiniz.
Kablolu:
F/P kablosuz mouse lazım sizce alınır mı? yada aynı fiyat bandında ne önerirsiniz.
herkes kötü diyo pille çalışıyo diyemi kötü diyosunuz yoksa donanımsal olarak kötümü?alınmaz kötü bir mouse
Ben çift pil ile çalıştığı için tercih etmemiştim, bu yüzden g305 lightspeed tercih ettim. İkisininde özellikleri neredeyse aynı. Bütçeniz var ise endgame gear xm2w tavsiye edebilirim.herkes kötü diyo pille çalışıyo diyemi kötü diyosunuz yoksa donanımsal olarak kötümü?
donanımsal olarakherkes kötü diyo pille çalışıyo diyemi kötü diyosunuz yoksa donanımsal olarak kötümü?
Kötü mouse alınmaz.
Öz abim hoş geldin. Var mı max 600'e mouse önerisi 2-3 tane iyi sensörlü tepkime süresi kısa mouse atda keyfimize bakalım ustamKötü mouse alınmaz.
Öz abim hoş geldin. Var mı max 600'e mouse önerisi 2-3 tane iyi sensörlü tepkime süresi kısa mouse atda keyfimize bakalım ustam
Teşekkür ettimm. Sana maaş bağlamak yerine ban atmıslar orası da inanılmaz gerçekten abim. Sen yine dikkat et abi allaha emanet.![]()
Delux M800-RGB-58g-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3389 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 (PMW3389) Ultra Hafif Optik Gaming Mouse Sadece 58 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse High-end oyun sınıfı sensörü Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan...shop.connectgame.com.tr
![]()
HYPERX Pulsefire Haste Kablolu Mouse Siyah
Pulsefire Haste Kablolu Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr