Kemal Kılıçdaroğlu terörist mi?

anilg002

80+
Reaksiyon skoru
228
İnsanların hepsi bana kk ye verme o adam kazanırsa selahttini ve apoyu içeriden çıkaracak gibi laflar söylüyorlar. inanmıyorum asla böyle bir şey yapacağına. bu doğru mu ? çünkü kalkıp rte ye veremem şuan ince de çekildi sinan oğan zaten kazanamaz kk kaldı birtek. düşünceleriniz var mı ya da kanıtlarınız ?

İnsanların hepsi bana kk ye verme o adam kazanırsa selahttini ve apoyu içeriden çıkaracak gibi laflar söylüyorlar. inanmıyorum asla böyle bir şey yapacağına. bu doğru mu ? çünkü kalkıp rte ye veremem şuan ince de çekildi sinan oğan zaten kazanamaz kk kaldı birtek. düşünceleriniz var mı ya da kanıtlarınız ?
Evet doğru konuşmalarına bakarsak salacam diyor
Bazı kemalciler inanmamış

Son düzenleme:
demirtaşa evet ama apoyu salmıyacak

hizbullahtan içeride olanlarıda tayyip affetti ona niye bir şey demiyor kk ye terörist diyip akp ye oy verecek olanlar

iki partide terör ile kol kola bana soracak olursanız
+Yakın zamanda akp hdp yi ziyaret etti buda eklenmeli.

Kürtlerin oyun yadsınamaz bunu herkes biliyor. Bu yüzden CHP, HDP ile onları desteklemesi için masaya oturdu eminim eğer ki Kılıçdaroğlu bu kadar çabuk davranmasaydı AKP aynı şeyi yapardı. Anladığım kadarı ile KK'nin HDPye dediği tek şey Selahattin Demirtaşı serbest bırakacağım başka hiçbir şey duymadım sağda solda sırf KK ye oy vermemek için saçma sapan yalanlar uyduruluyor. Evet Selahattin de terörist ama tüm mahkeme kararları Selahattinin serbest kalması gerektiği yönde karar veriyor Sinan oğan babaladaki bir konuşmasında Selahattin için mahkeme kararlarını uygulayacağız, ülkenin demokrasiye ihtiyacı var demişti. Kısacası AKP'de Adalet yokkem, Liyakatsizlik,Adam Kayırma gibi şeyler varken herkese karşı aynı şekilde adaletli davranan Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu gibi adamlara yönelelim.

Cikartqcam demiyor. Mahkeme ne karar verirse bi ona saygı duyacağız diyor. Aponun çıkma ihtimali yok kardeşim böyle bir şey mümkün değil. Hiç mi açıp mansuru merali izlemiuorsun. Kendi irqdenle araştır insanlara bakma. Ayriyetten selahettin d. Şuan mahkeme kararına rağmen içerdi tutuluyor diye biliyorum

benim bildiğim hdp ile işbirliği kürtlerin yani doğunun oyunu toplamak için yapıyor ben kk ye vericem artık 22 yıldır ülkenin içinden geçtiler zaten 5 yıl arayla seçim oluyor beğenmezsek başka birine veririz aga ilk turda bitirelimin amacı bu başımızdaki bir daha başımıza geçmesin diye kk gelirse 5 yıl sonra bi başkasına verirsin zaten benim düşüncem böyle

tamamen iki ucu ...lu değnekteyiz hdp ile tam olarak bir iş birliği yapmıyor fakat kazanması için hdp nin oylarına ihtiyacı var
apoyu kolay kolay çıkaramaz sadece cumhurbaşkanı emriyle tüm cezasını bitiremezler

vallaha çok sıkıldım artık bu nasıl bir politika bir taraf vaat veriyor sunu yapcaz bunu yapcaz ülkeye yeniden baharlar gelecek diyor bir taraf sadece sövüyor seçim politikaları bu siz teröristsiniz siz dinsiz ezansızsınız yok siz lgbtli siniz siz bayraksızsınız bunlar nasıl söylemler bir partinin seçim politikası bu olabilirimi bir ikdidar neden bukadar bölücü olur insanları birbirine düşürür

Geri