Birol Azak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 988
Al AKPKK lılarda izlesin
Onları her gelen hükümet yapmak zorunda zatenyol yaptı kardeşim bide köprü
80 yıl yapmamışlar ama tühOnları her gelen hükümet yapmak zorunda zaten.
Bu bir başarı değil. Bizden vergi alıp köprü yapıp sonra köprüden geçmek için saçma sapan meblalar istemek bir marifet değil.
Dışarıda kahve içmek lüks değil bu nasıl mantık?Evet kimiside 75tl ye hergün kahve içip soğan muhabbeti yapıyor. Hakkaten beyinler kafein....![]()
![]()
![]()
![]()
nerde açık açık söylüyo allah aşkına göstersenekardeşim benim hdp açık açık söylüor bizi kandırırlarsa cevap vermesini biliriz diye gizli masa üyesi
Akpliler bunada cevap verebilse keşke. Gözlerinin önündekilerinide göremiyorlar. Hüda Par'ı, Mitingde yaptığı rezillikleri, 3kişiye işkence etmiş hizbullah terör örgüt üyesi olan adamı cumhurbaşkanın kendi imzasıyla dışarı çıkartması. Yargı hukuk demokrasi ne kaldı ki bu ülkede?Mitinglerde sahte montaj video gösteren AKP' nin ortağı
Alıntıyı görüntüle
Tutuşmuşsunuz kardeşim bu kadar çirkinleşmenizden belli
Bırak ne anlatıyon. 200 liraya iskender ısmarlıyordun. Noldu o burjuvaya, birden sanayici çırağınamı düştünkanka sanayide çalışırken 30tl ye pilav yiyorum sadece oda düz plav üstünde bişi yok elit kesim değiliz halkız la halk korkma bizden SIDFJSŞODKLFJWEOŞIJFHWOFKJSOPFIAJSFOPEKFGOIDFJGDPFOGKŞ
ULAN HAYATIMDA 1 KERE BİLE GİTMEDİM STARA GELMİŞ BOŞ MUHABBET YAPIYOSUN her şey PAHALI LAN PAHALI İŞTE 75TL YE NİYE KAHVE İÇİYORUM BEN ACABA HİÇ SORGULADIN MI MAN KAFAEvet kimiside 75tl ye hergün kahve içip soğan muhabbeti yapıyor. Hakkaten beyinler kafein....![]()
![]()
![]()
![]()
eminenin altınları mı bozdurdu da yaptı la onları yaban domuzu başa gelse o da yaparyol yaptı kardeşim bide köprü
nerde açık açık söylüyo allah aşkına göstersene
AKP den önce bir yerden bi yere gitmek için ışınlanıyor muydun kanka? İroni ise söyle de boşuna linç yeme.80 yıl yapmamışlar ama tüh
hergün iskender mi yiyorum kanka nasıl kafa bu?Bırak ne anlatıyon. 200 liraya iskender ısmarlıyordun. Noldu o burjuvaya, birden sanayici çırağınamı düştün![]()