i5 7200U
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
yok kardeşim tarafsız haber siteleride onları paylaşıyoruh hastaları muhalefet kendi hatasını niye paylaşsın sizinde baktığın tüm her şey muhalefetin haber sitesi
yok kardeşim tarafsız haber siteleride onları paylaşıyoruh hastaları muhalefet kendi hatasını niye paylaşsın sizinde baktığın tüm her şey muhalefetin haber sitesi
tamam gel direk meydana gel onur büfe var hatta gelince mesaj at geliyim yanına ben ısmarlicamulan gezicem sokak sokak 1 tane bile 30 TL ye satan bulamazsam bulucam seni
tarafsız site yok kardeşim sen şimdi halktvye tarafsız diyosunduryok kardeşim tarafsız haber siteleride onları paylaşıyo
Konu değiştirmeyi çok abartanı gördüm ama bu biraz fazla. Ne alaka şimdi?chpkklılar dk başı her mesaja gülücük emojisi koymayın
yoooo at etilan carrier et mi o dönerci
Ya dostum bana direk konum ver konum yada adını söyle büfenin kıvırma öylegel sultanbeyli merkeze direk meydanda büfe var
kardeşim dk başı bildirim geliyor gülücük emojisi atmayın diyorumKonu değiştirmeyi çok abartanı gördüm ama bu biraz fazla. Ne alaka şimdi?
Cevap?
nasıl atayım konum arkadaşım sultanbeyli merkeze gel sor görürsün zatenYa dostum bana direk konum ver konum yada adını söyle büfenin kıvırma öyle
23 24 arası ordayım geliyorumtamam gel direk meydana gel onur büfe var hatta gelince mesaj at geliyim yanına ben ısmarlicam
he galiba
gece gece nereye geliyon kardeşim23 24 arası ordayım geliyorum
olaksdjaopsdjaopsdjapsodapdtamam gel direk meydana gel onur büfe var hatta gelince mesaj at geliyim yanına ben ısmarlicam