4 adet dondurma ekleyin sepete 50₺ ye düşmesi lazım.Kod girmek mi gerekiyor. Bende düşmüyor fiyatı 50 TL'ye
Tekrar devam ederse 25₺ ye alırsın. Ben ilk siparişe özel 25₺ indirimi kullandım , sonra gittim bir 4 tane daha ekledim ALGIDA25 koduylada 25₺ ye aldım.ilk siparişte 25 TL olduğunu görmedim ilk kez sipariş verdiğim halde 50tl verdim nt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yarına kadar sürer umarım indirim yarın alırım
şimdi kodu denedim oldu bi 4 tane daha aldım 25 liraya4 adet dondurma ekleyin sepete 50₺ ye düşmesi lazım.
Tekrar devam ederse 25₺ ye alırsın. Ben ilk siparişe özel 25₺ indirimi kullandım , sonra gittim bir 4 tane daha ekledim ALGIDA25 koduylada 25₺ ye aldım.
Afiyet olsunşimdi kodu denedim oldu bi 4 tane daha aldım 25 liraya
ilk sipariş olmamasına rağmen kabul etti![]()
Hocam 4 adet ürün ekleyip sepeti onayla dedikten sonra düşmesi lazım 50₺ ye düştükten sonrada orada hediye çeki ekle gibi yer var oradan ALGIDA25 yazın düşer yoksa hemenden deneyin.Kodu kabul etmıyor ne yapmam lazım ? Sanal market üzerinden seçiyorum sipariş de hiç vermedim önceden ?
50₺ ye 8 tane aldım ben deTeşekkürler. 25 TL ye 4 magnum aldık. Kendimi ölücü gibi hissettim.
Hocam Bende sadece 20 tl düşüyor 80 tl ve üzeri algida alışverişlerinde olan 30 tl indirim gelmiyor nedeni nedirArkadaşlar bende instagramda gördüm paylaşayım dedim. 4 adet magnum dondurma 50₺ +9,99 teslimat ücreti ile 60₺ ye geldiği söyleniyor. Ama ben ilk siparişe özel 4 adet magnum dondurmayı 25₺ ye aldım.
Migros Hemende geçerli.
Ödeme kısmında filan olmuyor mu ?Hocam Bende sadece 20 TL düşüyor 80 TL ve üzeri algida alışverişlerinde olan 30 TL indirim gelmiyor nedeni nedir
İlk siparişe özel zatwn indirim. Olmaması ilginç.Kod kabul etmiyor ödeme kısmında,6 tane ekledim 100 e düşüyor sadece ve ilk defa alışveriş yapacağım.
Olmuyor hocamÖdeme kısmında filan olmuyor mu ?
İlk siparişe özel zatwn indirim. Olmaması ilginç.
Moneykartınız var mı ? Veya moneybonus üyesi misiniz? Değilse olmuyor. Moneykart şart.Olmuyor hocam
Babamın var onun telefon numarası ile mi kayıt olmam gerek yoksa kart oluşturabilirmiyim kendimMoneykartınız var mı ? Veya moneybonus üyesi misiniz? Değilse olmuyor. Moneykart şart.
MoneyPay ile ödeme yapmaya çalışıncada indirim uygulanmıyorMoneykartınız var mı ? Veya moneybonus üyesi misiniz? Değilse olmuyor. Moneykart şart.