Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,010
Gold sertifikalı mıAsus rog thor p2 1200watt olan model pcı 5.0 mış bunu alayım mı iyi midir? sistem genel olarak asus olduğu için asus almak istiyorum.
Gold sertifikalı mıAsus rog thor p2 1200watt olan model pcı 5.0 mış bunu alayım mı iyi midir? sistem genel olarak asus olduğu için asus almak istiyorum.
platiniumGold sertifikalı mı
Göremedim ben link atabilir misin kontrol edeyimplatinium
bildiğim kadarıyla golddan daha iyi platinumplatinium
Göremedim ben link atabilir misin kontrol edeyim
bildiğim kadarıyla golddan daha iyi platinum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Satış linki de varsa olurbildiğim kadarıyla golddan daha iyi platinum
ASUS ROG-THOR GAMING 1200W 80PLUS PLATINIUM AURO SYNC & OLED EKRAN GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS ROG-THOR GAMING 1200W 80PLUS PLATINIUM AURO SYNC & OLED EKRAN GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
vatan bilgisayar linki attım ama stok tükenmiş ben zaten yurtdışından alacaktım stok olup olmaması burda önemli değil benim için stok varken 13binmiş sanırımSatış linki de varsa olur
Satış linki de varsa olur
Tm PCI 5.0 olması önemliydi birde platinium Rog alabilirsin sıkıntı yokvatan bilgisayar linki attım ama stok tükenmiş ben zaten yurtdışından alacaktım stok olup olmaması burda önemli değil benim için stok varken 13binmiş sanırım
tmm saolunTm PCI 5.0 olması önemliydi birde platinium Rog alabilirsin sıkıntı yok![]()