Neden Kaybediyoruz ?

İyice kafam karıştı hangisi doğru olucak anka mı anadolu mu arada uçurum var çünkü.
İkisi de doğru değil henüz çok erken hiçbir yer doğruyu söylemiyor kimseye inanmayın yüzde 90 açılana kadar hiçbir şey belli olmaz belki bir ihtimal RTE 50.05 alabilir o da bir ihtimal ya da İkinci tur İstanbul K.K aldı Ankara yi aldı

İyice kafam karıştı hangisi doğru olucak anka mı anadolu mu arada uçurum var çünkü.
Ajanslar elde edebildiği verileri yansıtır sadece. Şimdiye nazaran daha doğru sonuç için YSK'nin 2-3 saat sonraki "Geçici Seçim Sonuçları"nı beklemelisin.

hE kanka öyle mi olmuş soğanın kilosu 30 TL değil bu ülkede.
Kanka soğanın fiyatı yüzünden Kürdistan bak klavye büyük yazıyor olmayan bı yerin harfini artık kk bizi hangi ülkenin kucana oturtur bilemem (getirdiği paranın kaynağı neresi acaba)

Kanka soğanın fiyatı yüzünden Kürdistan bak klavye büyük yazıyor olmayan bı yerin harfini artık kk bizi hangi ülkenin kucana oturtur bilemem (getirdiği paranın kaynağı neresi acaba)
Bu ülke imff borç almadı mı? swap paraları nerden geldi he güldürme beni akp bizi ingiliz tefecilerin kucağına attı. Yatırım ile borcun farkını bile bilmiyorsunuz.

@arturo ben asla RTE iyi demem sadece diğerlerine nazaran(Sinan Oğan) dışında daha iyi

Abi valla ülkede seçim sonucu takip edilmez :D Herkes bir sayı uyduruyor.
Ben etmiyorum sadece ilk sonuçlara baktım bıraktım şimdi film açıp izlicem ne olursa olsun vatandaşa yaramıyor Zaten muhalefet de gelse biz hep ezilecegiz mevcut iktidar da eziyor zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,413
Üyeler
184,308
Son üye
DonanımBOYs
Geri