Düşük sistem için windows önerisi ?

zekaizz

80+
Reaksiyon skoru
37
Dostlar selam. Elimde düşük bir pc var ve bu pc sadece google açıkken bile kasıyor. Aynı anda tarayıcıda 2 sekme açmak bile kastırıyor.
Bu bilgisayarda Windows 10 Pro yüklü ama çok kasıyor. Bu Windowsdan kaynaklı bir sorun olabilir mi ?
Sistemin özelliklerine göre hangi işletim sistemine geçmem gerektiğini söylerseniz sevinirim
ÖZELLİKLER:
3GB RAM
İNTEL İ3 330M 2.13 CPU
NVİDİA 310M 1GB VRAM

Dostlar selam. Elimde düşük bir PC var ve bu PC sadece google açıkken bile kasıyor. Aynı anda tarayıcıda 2 sekme açmak bile kastırıyor.
Bu bilgisayarda Windows 10 Pro yüklü ama çok kasıyor. Bu Windowsdan kaynaklı bir sorun olabilir mi ?
Sistemin özelliklerine göre hangi işletim sistemine geçmem gerektiğini söylerseniz sevinirim
ÖZELLİKLER:
3GB RAM
İNTEL İ3 330M 2.13 CPU
NVİDİA 310M 1GB VRAM
güncel 2 windows var zaten
win10 ve win8

Dostlar selam. Elimde düşük bir PC var ve bu PC sadece google açıkken bile kasıyor. Aynı anda tarayıcıda 2 sekme açmak bile kastırıyor.
ÖZELLİKLER:
3GB RAM
İNTEL İ3 330M 2.13 CPU
NVİDİA 310M 1GB VRAM
win 7 ye geçebilirisn

ÖZELLİKLER:
3GB RAM
İNTEL İ3 330M 2.13 CPU
NVİDİA 310M 1GB VRAM
3 gb ram olan olan bilgisayara win 10 pro gibi ağır bir sistem kurulması zaten başlıca bir hata.
Win 7 home tarzı bir sistem kurarsanız rahat edersiniz biraz daha.

ÖZELLİKLER:
3GB RAM
İNTEL İ3 330M 2.13 CPU
NVİDİA 310M 1GB VRAM
Windows 10 pro da gereksiz bir sürü uygulama var. Windows 7 artık güncel değil. Windows 8.1 ya da Windwos 8 öneririm.
Bu video ile hızlandırabilirsin bilgisayarını ( windows 8 de çok fark yoktur ):
Bide bu video ile yapabilirsin:

Ve çalıştırı açıp ( windows tuşu + r )
msconfig yaz
önyükleme bölümüne gel
gelişmiş seçeneklere tıkla
işlemci ve ram den ne kadar veriliyorsa ver.

driver lerini kendin güncelle
yapamazsan driver booster yükle ve güncelle ( eski sürücüleri yedek al )
Driver booster 7.4 pro key : E9CA1-27CD3-CD35B-EB1B7

Win 7 olabilir dostum ya da vista .

ÖZELLİKLER:
3GB RAM
İNTEL İ3 330M 2.13 CPU
NVİDİA 310M 1GB VRAM
Bende 1gb vram ve 2 core 4 thread li işlemci var 4gb ds ram çok iyi sen win 8 e geç

Dostlar uzun uğraşlar sonucu adam akıllı bir win7 sürümü buldum. Şu an kullanıyorum çok çok hızlı çalışıyor/açılıyor. Driverları kuramadığım için başta kafayı yedim ama oto-driver programı sağolsun tek tıkta yaptı hepinize teşekkür ederim. (program driverpack17)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,492
Üyeler
188,117
Son üye
Semerci22
Geri