CFK’
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 360
Hayır değiller. Sabitler.aklımda bir soru ? bu fanlar pwm mi ?
Hayır değiller. Sabitler.aklımda bir soru ? bu fanlar pwm mi ?
Valla o kadar haklısın ki hocam Gameforce Zauss fanı aldım 4'lü 230₺ ye kasam çok ses çıkarıyor diye hiç kasaya dikkat etmedim de aynısıymış farklıdır diye aldım amarica ederim heyecan yaptık bizde pwm diye şansa artıkyine de güzel fiyat kulakları duymayanlar için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yapar hocam28db tek fan. 10 adeti sen hayal et.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pwm olmayan fan kullanılmaz ne yazık ki. kasa boşta iken aynı fan sesini duymak bitirir adamı.
bende be quiet fan var kasamda o kadar hassasım bu konuda. hadi dedim alayım birazda bunu deneyim 2 yıl oldu fanları alalı geçmiştir belki. ama çekilecek çile değil son rpm'de. adamı hasta eder resmen. hele ki pc'yi ofis bilgisayarı olarak kullanıyorsanız.Valla o kadar haklısın ki hocam Gameforce Zauss fanı aldım 4'lü 230₺ ye kasam çok ses çıkarıyor diye hiç kasaya dikkat etmedim de aynısıymış farklıdır diye aldım ama
O kadar sesli ki bir de 1200 veya 1400rpm falan yani 1800rpm'i düşünemiyorum
Sıvı soğutma'ya tak. Hava soğutmaya tak. 6 tane sıvı soğutmaya takılır zaten.Hocam 10 tane fanı ne yapıcaz![]()
Sonra sağır olunur. PWM değil. Alınmaz.Sıvı soğutma'ya tak. Hava soğutmaya tak. 6 tane sıvı soğutmaya takılır zaten.
sıvı ve hava soğutmaya takılan fanlar statik basınçlı fanlar yalnız. cfm değerleri normal fanlardan yüksekSıvı soğutma'ya tak. Hava soğutmaya tak. 6 tane sıvı soğutmaya takılır zaten.
PWM olayına bakmadım. İptal edilir o zaman.Sonra sağır olunur. PWM değil. Alınmaz.
Bu ne ?sıvı ve hava soğutmaya takılan fanlar statik basınçlı fanlar yalnız. cfm değerleri normal fanlardan yüksek
bu normal kasa fanı. statik basınçlı fanlar ayrı bir kulvar.Bu ne ?