DA-2 SİSTEM CS GO İŞLEMCİ SICAKLIĞI

Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar Da-2 sistemi aldım kullanalı 3 gün olacak. Cs go da CPU kullanım değeri genel olarak %25-30 arası fakat sıcaklık değeri 75 ten aşağı düşmüyor.82-83 gördüğü de oluyor. Sistem tanıtım videosunda 66 yı geçmiyordu oysaki.Çok nadiren de olsa 2 saniyelik takılmalar da yapıyor. Thermaltake kasa ile olanı aldım. Ondan kaynaklı olabilir mi bu kadar fark? Yoksa başka bir sorun mu var acaba ?

Kasa zaten çok hava alan bir kasa değil, stok soğutucu da çok iyi soğutmuyor, normal o sıcaklıklar. Herkes o sıcaklıkları görüyor maalesef.

BIR tek sizde değil herkeste aynı :)

Kasa zaten çok hava alan bir kasa değil, stok soğutucu da çok iyi soğutmuyor, normal o sıcaklıklar. Herkes o sıcaklıkları görüyor maalesef.
peki sisteme zararı,ömrünü kısaltması gibi bir durum söz konusu mu ? İşlemci de sorun yoktur değil mi hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BIR tek sizde değil herkeste aynı :)
herkeste böyle olması beni üzer ama içimi de rahatlatmadı diyemicem :D

Şu takılma problemlerini her amd kullanan yaşıyor ısı falan farketmiyor herkes kendi kafasına göre çözüm arıyor. Yani bu sorunun kaynağını kimse mi bulamıyor ben anlamıyorum. Koskoca amd bu işlemciyi 80 derecede çalışsın diyemi yapıyor. Ben soğutucu aldım strest testinde bile 3600x 77 dereceyi geçmiyor hadi ısıyı hallettik ya peki drop takılma sorununu nasıl çözecez? Koskoca amd ya biride çıkıp demiyor şunu yapın . Yabancı forumlara bakıyorum binlerce oyunlarda drop konusu açılmış

Arkadaşlar Da-2 sistemi aldım kullanalı 3 gün olacak. Cs go da CPU kullanım değeri genel olarak %25-30 arası fakat sıcaklık değeri 75 ten aşağı düşmüyor.82-83 gördüğü de oluyor. Sistem tanıtım videosunda 66 yı geçmiyordu oysaki.Çok nadiren de olsa 2 saniyelik takılmalar da yapıyor. Thermaltake kasa ile olanı aldım. Ondan kaynaklı olabilir mi bu kadar fark? Yoksa başka bir sorun mu var acaba ?
benim csgo da 90 derece görüyor kasanın kapanığını açtınmı

peki sisteme zararı,ömrünü kısaltması gibi bir durum söz konusu mu ? İşlemci de sorun yoktur değil mi hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herkeste böyle olması beni üzer ama içimi de rahatlatmadı diyemicem :D
İçiniz rahat olmasını istiyorsanız bir soğutucu alın tadından yenmez.

Hayır ve hayır. Sıcaklığın işlemciye zarar vermesi için 110 dereceyi falan geçmesi lazım geçerse de PC kendini kapatıyor zaten :P.

Dostum sana bi soru sorabilirmiyim da siste. 2 de ekran kartımı takınca ssd hic gozükmüyor onun altında galiba ekran kartının sıcaklığı ona zarar verir mi cevaplarsan çok sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,987
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri