R5 5600x işlemcim olması gerektiğinden biraz daha fazla ısınıyor

NOTIR

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar r5 5600x işlemci kullanıyorum kule tipi soğutucu ile (ID COOLING SE-214-XT) ekran kartım ise rx 6700xt bf2042 test videosu izlediğimde (
) videodaki kişi stok fan ile ultra da 60 derece max görüyor, benim işlemci ise oyunda 75 derecelere kadar çıkıyor sebebi nedir videodaki kişi neden stok fan olmasına rağmen o kadar düşük değerler alıyor? (Termal Macun Yeni, Overclock Yapmadım)
Ekstradan eklemek isterim benim oyunda işlemcim %70 hatta %80 lere kadar çıkabiliyor fakat videodaki kişinin daha az kullanımlarda seyrediyor.(1080p Ultra)

Bu olayı bende anlamıyorum stok diyolar ama sanmıyorum bizim ki niye pişiyor, termal felan yeni olsa acaba bi ihtimal dicemde bilmiyorum uzay montaj felanda olabilir

Bu olayı bende anlamıyorum stok diyolar ama sanmıyorum bizim ki niye pişiyor, termal felan yeni olsa acaba bi ihtimal dicemde bilmiyorum uzay montaj felanda olabilir
Stok 60 derece 5600 ve ustu islemcilerde imkansiz veyahut fps sabitlemis olabilir o zamanda sicakligi minimuma indirir

bi b*kluk var başka videolarada bakılması lazım

benim kullandığım kule tipi soğutucuyu kullanan diğer adamlar benden farkla daha az derecelerde çalışıtırıyor aynı işlemciyi :/
Sizde bi problem olabilir mi, ne zaman taktınız bi temizlik ve macun temizleme olayı felan yapılsa acaba nasıl olur

mx4

vallaha sistemi toplayalı 4 gün oldu olmadı :D
😂😂😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede öyle ya anlam veremiyorum, bakıyorum dolu dolu fps alıp düşük sıcaklık var ama bende öyle değil

stok fanla 60 derece imkansız, tdp güç ayarlarını falan mı sınırlandırmış acaba

stok fanla 60 derece olması için oda sıcaklığının eksi 30 larda olması gerek herhalde

mx4

vallaha sistemi toplayalı 4 gün oldu olmadı :D
driverlari check et. anakart chipset driverina bak, sonra win batarya modunu high performance al sonracima graphic settings modunda 2042yi high performance al. Amdde power management varsa onu high performance

Geri