Resident Evil 4 Remake kırıldı

sakin olun tartışacak bir durum yok

Uygunsuz davranış
savunduğum falan yok kimseyi. ben virüs kısmına takıldım boş boş yorum yapıyorsun aklı olmayıp fikri olan tiplerdensin. sen kimsin de benim müslümanlığımı sorguluyorsun?
Sen kimsinde bana yükseliyorsun ozaman kardeşim sensin boş boş konuşan 14 yaşında ergensin konuşuyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

savunduğum falan yok kimseyi. ben virüs kısmına takıldım boş boş yorum yapıyorsun aklı olmayıp fikri olan tiplerdensin. sen kimsin de benim müslümanlığımı sorguluyorsun?
aklı olmayıp sen kimsin be saygısız adam terbiyesiz mağarana geri dön

Sen kimsinde bana yükseliyorsun ozaman kardeşim sensin boş boş konuşan 14 yaşında ergensin konuşuyorsun

Senin algın kapalı galiba yoksa bi insanın anlamaması mümkün değil bu kadar büyük geçmiş olsun yakınlarına sabır diliyorum

ya gerçekten boş bir kafada olan birisin engelliyorum seni

Senin algın kapalı galiba yoksa bi insanın anlamaması mümkün değil bu kadar büyük geçmiş olsun yakınlarına sabır diliyorum
bende seni engelliyorum birader bende yakınlarına sabır diliyorum boş boş konuşup medeniyet dışı varlık

• Hahaha
Reaksiyonlar: Zeth
3 ay ertelemeli 3 taksitle aldım 2 tane sistem toplar satarım dedim fiyatı uygundu
evet uyguna almışsın h.o

ben 2500e almıştım 6 ay önce

korsan firmaların avukatısınız herhalde o kadar savunuyorsunizki
Sen ne dediğini bilmiyorsun bence.Korsan yasak kötü bir şey zaten ancak sen korsan oyunlarının hepsini virüslü olduğunu genelliyorsun sonra konuyu yasağa getiriyorsun.Ben 10-12 yaşlarımda eski oyunları indirirdim hiçde bir sorunum olmadı

Gerçekten algısı kapalı bu tipin. Forum kuralı diyor aşağıda kuralı bırakıyorum. Bunu da okumuş anlamamış burda tatava yapıyor. :D
14- İllegal, korsan içerik linki paylaşımı

• Beğen
Reaksiyonlar: Zeth
Belli yerler felan yok hocam steam gibi resmi bir kayıtları varmı varsa indirilir yoksa indirilmez bağışlarla ayakta kalıyor diyen arkadaşa sesleniyorum milletin işi gücü yok bu crack firma yapan insanlara bağış yapıyorlar bir kere parası olan adam neden bu siteye bağış yapsın mantık hatası var
sen çözmüşsün bu işi

14- İllegal, korsan içerik linki paylaşımı
konu bunla alakalı değil
adam sana indir diye crackin linkini atsa tamam ama bu konu sadece bi haber niteliği taşıyor
konuya değil gelen bi yoruma diyorsan bilemem

Geri