Kartı kırmak üzereyim, sürücü çökmelerinden bıktım!

uzayalkan

80+
Reaksiyon skoru
80
AMD sürücüsünün sürekli çökmesinden dolayı ne bir oyun zevkim kalıyor ne de bir eğlencem. Artık bilgisayarı açmak dahi istemiyorum kartı kırmak üzereyim, ne yaparsam ne denersem olmuyor. Yardımcı olacak birileri yok mu Allah aşkına ?

satın gitssin amd ile uğraşılmaz

Eski sürüm WHQL driver kurmayı denediniz mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak AMD pişmanlıktır çok aceleniz yoksa AMD ekran kartlı sistemlerden uzak durun.

Son düzenleme:
AMD sürücüsünün sürekli çökmesinden dolayı ne bir oyun zevkim kalıyor ne de bir eğlencem. Artık bilgisayarı açmak dahi istemiyorum kartı kırmak üzereyim, ne yaparsam ne denersem olmuyor. Yardımcı olacak birileri yok mu Allah aşkına ?
Linux ya da macOS'tan da deneyebilir misiniz? Eğer onlarda bir sorun yok ise sorun Windows'taki sürücülerde demektir.

Güncel sürücü yazılımı sorun çıkarıyorsa daha eski yazılımları deneyin sırayla.
Her şeyi denedim olmuyor.

Linux ya da macOS'tan da deneyebilir misiniz? Eğer onlarda bir sorun yok ise sorun Windows'taki sürücülerde demektir.
Hayır onlarda deneyemem

Eski sürüm WHQL driver kurmayı denediniz mi ?

Ek olarak AMD pişmanlıktır çok aceleniz yoksa uzak durun.
Denedim ve satıcam zaten

hocam sırf böyle uğraşmamak için vram sıkıntısı olduğunu bile bile nvidia kart tercih ettim. Size tavsiyem en stabil çalışan yazılım sürümünü bulun ve onu yükleyin uzunca süre de güncellemeyin.

amd'nin çilesi çekilmez hocam, bende aynı durumdan müzdariptim bi kaç ayar yaptım şuan pek bi sorunu kalmadı gibi ama bende en kısa sürede nvidia'ya geçmek istiyorum

hocam sırf böyle uğraşmamak için vram sıkıntısı olduğunu bile bile nvidia kart tercih ettim. Size tavsiyem en stabil çalışan yazılım sürümünü bulun ve onu yükleyin uzunca süre de güncellemeyin.
Stabil bir sürüm yok AMD üzerinde malesef

amd'nin çilesi çekilmez hocam, bende aynı durumdan müzdariptim bi kaç ayar yaptım şuan pek bi sorunu kalmadı gibi ama bende en kısa sürede nvidia'ya geçmek istiyorum
Ayarlarınızı atabilir misiniz ? ve hangi ekran kartı ?

kart nedir marka model.

Stabil bir sürüm yok AMD üzerinde malesef

Ayarlarınızı atabilir misiniz ? ve hangi ekran kartı ?
amd kart bir süre kullandım ve inanın bana çekilecek çile değil sonuna kadar katılıyorum. Benim diyen bilgisayar uzmanlarını bile canından bezdiriyor zaten yazılım desteğini düzgün sağlasalar stabil yapsalar oyuncuların neredeyse hiçbiri nvidia almayacak.

sanırım internette bi video vardı crash yiyenler için en uygun amd radeon software ayarları vs. diye bulursam atayım

Geri