Msi̇ Ventus 3x 3060ti̇ Ama Gddr6x Belleği̇ Olan Yeni̇ Versi̇yon Si̇zce Nasil ?

bir de gddr6x oalrak gözüküyor ama internette hep gddr6 bi bulamadım gddr6x olan versiyonunu
Aynısı sadece bellekler farklı. Gddr6x olan versiyon Gddr6 versiyona göre daha güçlü. Bazen 3070 performansı bile verebiliyor. Ürün bu. Fiyatına takılma sallamasyondan yazıyorlar.

Aynısı sadece bellekler farklı. Gddr6x olan versiyon Gddr6 versiyona göre daha güçlü. Bazen 3070 performansı bile verebiliyor. Ürün bu. Fiyatına takılma sallamasyondan yazıyorlar.
tamamdır teşekkürler hepinize inşallah üzülmem diyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok ama yeni bir psu almanızı tavsiye ederim. İçinde gelen psu canlı bomba.Ne olacağı belli olmaz. Kaliteli bir psu almak lazım.
hocam ekran kartı (msi ventus 3x 3060ti) için pek iyi şeyler söylenmiyor onun hakkında bi bilgin var mı

Son düzenleme:
tamamdır teşekkürler hepinize inşallah üzülmem diyelim

hocam ekran kartı (msi ventus 3x 3060ti) için pek iyi şeyler söylenmiyor onun hakkında bi bilgin var mı
En giriş seviye kart. Normalde hiç önermem. Ama hazır sistemlerde alınabilir çünkü seçenek olmuyor. Ama normal şartlar bilgisayar toplarken eğer diğer kartlardan ucuz değilse almam. Hazır sistem olduğu için zaten piyasanın altında fiyat koyuyorlar. Kendin toplamaya kalkınca zaten fiyatlar aşırı fazla olabiliyor. Düşük bütçede hazır sistem almak çok daha karlı. Yüksek bütçelerde (40-50-60k gibi) hazır yerine toplamak daha karlı. Neyse konu dağıldı. Alınabilir. Zaten 3060 ti aşırı ısınan bir kart sayılmaz. Yeterlidir.

PSU hocamın dediği gibi canlı bomba. Kasayla beraber gelen PSU'lar alınmaz. Markaları MSI, Corsair, Cooler Master, Thermaltake ise sorun yok. Güvenceli markalar.

Fsp , deepcool olan PSU lar da F/P dır ve alınabilir.
Ben sadece aklıma gelenleri yazdım. Daha onlarca güvenilir marka var. Sözlük değilim hepsini sayamam.

En giriş seviye kart. Normalde hiç önermem. Ama hazır sistemlerde alınabilir çünkü seçenek olmuyor. Ama normal şartlar bilgisayar toplarken eğer diğer kartlardan ucuz değilse almam. Hazır sistem olduğu için zaten piyasanın altında fiyat koyuyorlar. Kendin toplamaya kalkınca zaten fiyatlar aşırı fazla olabiliyor. Düşük bütçede hazır sistem almak çok daha karlı. Yüksek bütçelerde (40-50-60k gibi) hazır yerine toplamak daha karlı. Neyse konu dağıldı. Alınabilir. Zaten 3060 ti aşırı ısınan bir kart sayılmaz. Yeterlidir.
aynı sistemi kendim topladım ve 25bin tl çıktı fiyat ilerde satıp 3060ti rog strix almaya değecek kadar fark olur mu yoksa olan fark max 5 6 fps veyahut 3 4 derece falan mıdır

aynı sistemi kendim topladım ve 25bin TL çıktı fiyat ilerde satıp 3060ti rog strix almaya değecek kadar fark olur mu yoksa olan fark max 5 6 fps veyahut 3 4 derece falan mıdır
Fps farkı fln olmaz. Rog Strix aşırı aşırı aşırı abartı olur. Satmaya fln gerek yok. 3060 Ti sonuçta aşırı ısınan bir kart sayılmaz. 4080 almıyorsun sonuçta.

Fps farkı fln olmaz. Rog Strix aşırı aşırı aşırı abartı olur. Satmaya fln gerek yok. 3060 Ti sonuçta aşırı ısınan bir kart sayılmaz. 4080 almıyorsun sonuçta.
tamamdır valla o kadar telaş yaptım ki iade edip 2 3 bin fazla verip tuf veya rog strix alacaktım

şuan https://www.incehesap.com/fsp-hyper...ower-supply-fiyati-49508/?ref=akakce&v=1.97.6
bunu alacağım 5600 için soğutma olarak sıvı soğutma mı kule tipi soğutma mı daha mantıklı olur

Hemen iade et ve itopyanın 19 mayıs kampanyalarını bekle

tamamdır valla o kadar telaş yaptım ki iade edip 2 3 bin fazla verip tuf veya rog strix alacaktım

şuan https://www.incehesap.com/fsp-hyper...ower-supply-fiyati-49508/?ref=akakce&v=1.97.6
bunu alacağım 5600 için soğutma olarak sıvı soğutma mı kule tipi soğutma mı daha mantıklı olur

çok sağol valla içimdeki kurtları aldın bitirdin

Hemen iade et ve itopyanın 19 mayıs kampanyalarını bekle
18500 itopyada 3060 zar zor bulunuyor şuan sence mantıklı mı iade edip beklemek

Geri