Bankalar kredi kartına nakit avansı kapattı

Ülke batıyor arkadaşla herkese geçmiş olsun...
Bende twitter da gördüm ama yalan haber olduğunu paylaşanlar var, avans hesap, krediler de bir aksaklık yokmuş. Forumda bu konuda problem yaşayan söylerse biz de öğreniriz

Bende twitter da gördüm ama yalan haber olduğunu paylaşanlar var, avans hesap, krediler de bir aksaklık yokmuş. Forumda başına gelip, problem yaşayan söylerse biz de öğreniriz
AOG da bir kaç kişinin paylaştığını gördüm. Adam çok üzdü kullanamıyormuş limiti. Avans limit olmadan döndüremem evi falan yazmış adam. Kapandı falan yazmış

Bende twitter da gördüm ama yalan haber olduğunu paylaşanlar var, avans hesap, krediler de bir aksaklık yokmuş. Forumda bu konuda problem yaşayan söylerse biz de öğreniriz
30 dk içinde deneyip öğreneceğim, bildiririm sizlere

Esnek hesaplar maximum 3bin olmuş daha fazlası olanları 3bine inmiş iş yerinden çoğu kişi de var durum

Ülke batıyor arkadaşla herkese geçmiş olsun...
bu ülke kıbrıs harekatında batmamış 2. dünya savaşında batmamış şimdi mi batacak? en ufak değişikliğe bakar ülkenin şaha kalkması ama şuan o potansiyelde 1 aday vardı oda elendi

İş Bankası kullanıyorum, şimdi denedim.
Taksitli nakit avans geçici bir süre için kapatılmış.
Nakit avans 5000₺ ye kadar çekilebiliyor.

Papara üzerinden kredi kartı ile para yatırılıyor. günlük 10bin lira limit var. %2 işlem ücreti alıyor. onu da taksite böldürün bankadan kullanın

İş Bankası kullanıyorum, şimdi denedim.
Taksitli nakit avans geçici bir süre için kapatılmış.
Nakit avans 5000₺ ye kadar çekilebiliyor.
Ziraatten test için 500 çektim sıkıntı yok. Sadece limitleri düşürmüşler bu da normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kk gelirse borsa hareketlenecek, rte gelirse borsada düşüş yaşanacak

Qnb avans vermiyor şuan çekemedim

Ziraatten test için 500 çektim sıkıntı yok. Sadece limitleri düşürmüşler bu da normal

kk gelirse borsa hareketlenecek, rte gelirse borsada düşüş yaşanacak
RTE min düşurme sebebi yatırımcıya güvence 0 şuan

Papara üzerinden kredi kartı ile para yatırılıyor. günlük 10bin lira limit var. %2 işlem ücreti alıyor. onu da taksite böldürün bankadan kullanın
Bankanın yatırma işlemini iptal etme hakkı bulunuyor ve bazi şeylere taksit yaptırmıyor 😞

Kapattı tüm bankalar yalan falan da değil abi. Gerçekleri görmek lazım. Bizi ekim kasım aylarında 1 dolar 30tl bekliyor

Bankanın yatırma işlemini iptal etme hakkı bulunuyor ve bazi şeylere taksit yaptırmıyor 😞
Sürekli yapıyorum ben bi sorun yok

Tam tersi olmasın? Asıl yatırımcı rteye güvenmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,704
Üyeler
184,043
Son üye
besotfhezoe
Geri