TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Ülke batıyor arkadaşla herkese geçmiş olsun...
Bende twitter da gördüm ama yalan haber olduğunu paylaşanlar var, avans hesap, krediler de bir aksaklık yokmuş. Forumda bu konuda problem yaşayan söylerse biz de öğrenirizÜlke batıyor arkadaşla herkese geçmiş olsun...
AOG da bir kaç kişinin paylaştığını gördüm. Adam çok üzdü kullanamıyormuş limiti. Avans limit olmadan döndüremem evi falan yazmış adam. Kapandı falan yazmışBende twitter da gördüm ama yalan haber olduğunu paylaşanlar var, avans hesap, krediler de bir aksaklık yokmuş. Forumda başına gelip, problem yaşayan söylerse biz de öğreniriz
30 dk içinde deneyip öğreneceğim, bildiririm sizlereBende twitter da gördüm ama yalan haber olduğunu paylaşanlar var, avans hesap, krediler de bir aksaklık yokmuş. Forumda bu konuda problem yaşayan söylerse biz de öğreniriz
bu ülke kıbrıs harekatında batmamış 2. dünya savaşında batmamış şimdi mi batacak? en ufak değişikliğe bakar ülkenin şaha kalkması ama şuan o potansiyelde 1 aday vardı oda elendiÜlke batıyor arkadaşla herkese geçmiş olsun...
Ziraatten test için 500 çektim sıkıntı yok. Sadece limitleri düşürmüşler bu da normalİş Bankası kullanıyorum, şimdi denedim.
Taksitli nakit avans geçici bir süre için kapatılmış.
Nakit avans 5000₺ ye kadar çekilebiliyor.
Qnb avans vermiyor şuan çekemedimBende twitter da gördüm ama yalan haber olduğunu paylaşanlar var, avans hesap, krediler de bir aksaklık yokmuş. Forumda bu konuda problem yaşayan söylerse biz de öğreniriz
RTE min düşurme sebebi yatırımcıya güvence 0 şuanZiraatten test için 500 çektim sıkıntı yok. Sadece limitleri düşürmüşler bu da normal
Mesaj otomatik birleştirildi:
kk gelirse borsa hareketlenecek, rte gelirse borsada düşüş yaşanacak
Bankanın yatırma işlemini iptal etme hakkı bulunuyor ve bazi şeylere taksit yaptırmıyorPapara üzerinden kredi kartı ile para yatırılıyor. günlük 10bin lira limit var. %2 işlem ücreti alıyor. onu da taksite böldürün bankadan kullanın
Sürekli yapıyorum ben bi sorun yokQnb avans vermiyor şuan çekemedim
RTE min düşurme sebebi yatırımcıya güvence 0 şuan
Bankanın yatırma işlemini iptal etme hakkı bulunuyor ve bazi şeylere taksit yaptırmıyor
Tam tersi olmasın? Asıl yatırımcı rteye güvenmiyorQnb avans vermiyor şuan çekemedim
RTE min düşurme sebebi yatırımcıya güvence 0 şuan
Bankanın yatırma işlemini iptal etme hakkı bulunuyor ve bazi şeylere taksit yaptırmıyor