Taksitli vermiyor tek çekim verip tek sefer geri alıyorİş Bankası kullanıyorum, şimdi denedim.
Taksitli nakit avans geçici bir süre için kapatılmış.
Nakit avans 5000₺ ye kadar çekilebiliyor.
Taksitli vermiyor tek çekim verip tek sefer geri alıyorİş Bankası kullanıyorum, şimdi denedim.
Taksitli nakit avans geçici bir süre için kapatılmış.
Nakit avans 5000₺ ye kadar çekilebiliyor.
şuan denedim sorun yok kapatılmamış bende garanti kullanıyorumÜlke batıyor arkadaşla herkese geçmiş olsun...
Şuan iş bankasında taksitli nakit avans çekilmiyor, 5000₺ limit ile nakit avans çekiliyor ve buna taksitlendirme yapılamıyor.Ziraatten test için 500 çektim sıkıntı yok. Sadece limitleri düşürmüşler bu da normal
Mesaj otomatik birleştirildi:
kk gelirse borsa hareketlenecek, rte gelirse borsada düşüş yaşanacak
Denemek için 500 çektim sorun yok şuanlık GarantiBBVAÜlke batıyor arkadaşla herkese geçmiş olsun...
Yani 2013den bu yana rtenin söylemleri ortada. Siyaset yapmak için söylemiyorum ama giydirmediği adam kalmadı memlekette.Şuan iş bankasında taksitli nakit avans çekilmiyor, 5000₺ limit ile nakit avans çekiliyor ve buna taksitlendirme yapılamıyor.
Seçimden sonra eski haline gelir mi gelmez mi bilemem.
Bilmiyorum ama parti tutma taraftarı değilim pek, şimdiye kadar AKP'ye attım (geçtiğimiz seçim dahil) ama şuan CHP'ye atmayı düşünmüyor değilim. Kafam çok karışık, hiç bir şeyde mantık bulamıyorum.
Koyu AKP'li annem CHP'ye atmış oyunu, vardır bir bildiği diye düşünüyorum.
Her şeyin farkındayız hocam. Siyaset yüzünden kimseyle kavgaya girmem fakat herkese açık bir alanda konuştuğumuz için yapmasak daha iyiYani 2013den bu yana rtenin söylemleri ortada. Siyaset yapmak için söylemiyorum ama giydirmediği adam kalmadı memlekette.
7 kredi kartımda nakit avans kapatılmışBende twitter da gördüm ama yalan haber olduğunu paylaşanlar var, avans hesap, krediler de bir aksaklık yokmuş. Forumda bu konuda problem yaşayan söylerse biz de öğreniriz
KK nin konda anketi sonrası %49.99 aldığını açıklanınca CDS diye bir şey var risk birimini ifade ediyor, o düştü bir anda ve borsanın değeri vs yükseldi. RTE devam ederse zaten kemer sıkma mevzusuna gidecek insanların alımları kısıtlanacak çünkü dolar yok. MB rezervi şu anda -60M. Ekonomi kim gelse kötü olacak ama daha kötüsünü görebiliriz.Her şeyin farkındayız hocam. Siyaset yüzünden kimseyle kavgaya girmem fakat herkese açık bir alanda konuştuğumuz için yapmasak daha iyi
beklediğimiz başımıza geldi .dÜlke batıyor arkadaşla herkese geçmiş olsun...
Kavga etmek için demedimHer şeyin farkındayız hocam. Siyaset yüzünden kimseyle kavgaya girmem fakat herkese açık bir alanda konuştuğumuz için yapmasak daha iyi