Bankalar kredi kartına nakit avansı kapattı

Ne zaman açılacağı hakkında bie bilgi varmı peki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün akşam üzeri denedim ben vermemişti.

Ziraatten test için 500 çektim sıkıntı yok. Sadece limitleri düşürmüşler bu da normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kk gelirse borsa hareketlenecek, rte gelirse borsada düşüş yaşanacak
Şuan iş bankasında taksitli nakit avans çekilmiyor, 5000₺ limit ile nakit avans çekiliyor ve buna taksitlendirme yapılamıyor.
Seçimden sonra eski haline gelir mi gelmez mi bilemem.

Bilmiyorum ama parti tutma taraftarı değilim pek, şimdiye kadar AKP'ye attım (geçtiğimiz seçim dahil) ama şuan CHP'ye atmayı düşünmüyor değilim. Kafam çok karışık, hiç bir şeyde mantık bulamıyorum.
Koyu AKP'li annem CHP'ye atmış oyunu, vardır bir bildiği diye düşünüyorum.

Şuan iş bankasında taksitli nakit avans çekilmiyor, 5000₺ limit ile nakit avans çekiliyor ve buna taksitlendirme yapılamıyor.
Seçimden sonra eski haline gelir mi gelmez mi bilemem.

Bilmiyorum ama parti tutma taraftarı değilim pek, şimdiye kadar AKP'ye attım (geçtiğimiz seçim dahil) ama şuan CHP'ye atmayı düşünmüyor değilim. Kafam çok karışık, hiç bir şeyde mantık bulamıyorum.
Koyu AKP'li annem CHP'ye atmış oyunu, vardır bir bildiği diye düşünüyorum.
Yani 2013den bu yana rtenin söylemleri ortada. Siyaset yapmak için söylemiyorum ama giydirmediği adam kalmadı memlekette.

Yani 2013den bu yana rtenin söylemleri ortada. Siyaset yapmak için söylemiyorum ama giydirmediği adam kalmadı memlekette.
Her şeyin farkındayız hocam. Siyaset yüzünden kimseyle kavgaya girmem fakat herkese açık bir alanda konuştuğumuz için yapmasak daha iyi :D

Bende twitter da gördüm ama yalan haber olduğunu paylaşanlar var, avans hesap, krediler de bir aksaklık yokmuş. Forumda bu konuda problem yaşayan söylerse biz de öğreniriz
7 kredi kartımda nakit avans kapatılmış
IMG_3032.png

Her şeyin farkındayız hocam. Siyaset yüzünden kimseyle kavgaya girmem fakat herkese açık bir alanda konuştuğumuz için yapmasak daha iyi :D
KK nin konda anketi sonrası %49.99 aldığını açıklanınca CDS diye bir şey var risk birimini ifade ediyor, o düştü bir anda ve borsanın değeri vs yükseldi. RTE devam ederse zaten kemer sıkma mevzusuna gidecek insanların alımları kısıtlanacak çünkü dolar yok. MB rezervi şu anda -60M. Ekonomi kim gelse kötü olacak ama daha kötüsünü görebiliriz.

ben 50 bin 12 ay çekmiştim 50 bin 12 ay daha çekecektim bu ay kapamışlar 10 gün önce veriyordu daha kart kesilmedi erken ödemiyim diye çekmemiştim keşke çekseydim bankalar şuan nakit avansı kapadı kredileride %4 %5 ile verecekler gene millet soyulacak hayırlı olsun akp ye rte oy vermeye devam yaşasın reis başkası yalan

Geri