Günlük Kullanım Bisiklet Önerisi

KAANT10X

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,200
İyi günler
Oturduğum semtte markete gitmek canım sıkılınca tur atmak için yani basitçe günlük kullanım için 3000-6000 fiyat bandında kaliteli bir bisiklet arıyorum ama markalar modeller ve bisiklet türleri ile ilgili bilgim yok.
Önerileriniz nelerdir?

sert kullanıyorsanız corelli via
yoksa şehir bisikletlerine bakın
yani hocam sert kullanmaktan kasıt hızlı anlamındaysa hızlı kullanıyorum ve yolda giderken pek de dikkat etmiyorum çukur veya tümseklere
o yüzden bisikletin sağlam olması da gerekli yani lastik konusunda da dayanıklı olmalı.

Uygundur karma kullanım yapıyorsanız ben kesinlikle dağ bisikleti öneririm. Ben hem asfaltta hemde dağda bayırda geziyorum. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
hocam bir sorum daha var ben v fren daha çok tercih ediyorum ve hiç hidrolik kullanmadım sizce bir sıkıntı olur mu ayrıca amortisörleri kilitlenebiliyor mu hazır sormuşken vites sayısı ve jant boyutu ile ilgisi öneriniz var mıdır

hocam bir sorum daha var ben v fren daha çok tercih ediyorum ve hiç hidrolik kullanmadım sizce bir sıkıntı olur mu ayrıca amortisörleri kilitlenebiliyor mu hazır sormuşken vites sayısı ve jant boyutu ile ilgisi öneriniz var mıdır
Hidrolik fren v frene nazaran daha sağlıklı hiç bir sorun yaratmaz.
Hayır kilidi yok bahsettiğiniz kullanımda ihtiyacınız olacağını da düşünmüyorum
21 vites yeterlidir zaten çoğunlukla şehir içi kullanım yapacaksınız anladığım kadarı ile, bu sebeple gayet uygun, benim boyum 180cm 27.5 inç gayet yeterli geliyor eğer bu boydaysanız altını almayın. Ürünün linkini aşağıya ekliyorum özelliklerine bakabilirsiniz.

Hidrolik fren v frene nazaran daha sağlıklı hiç bir sorun yaratmaz.
Hayır kilidi yok bahsettiğiniz kullanımda ihtiyacınız olacağını da düşünmüyorum
21 vites yeterlidir zaten çoğunlukla şehir içi kullanım yapacaksınız anladığım kadarı ile, bu sebeple gayet uygun, benim boyum 180cm 27.5 inç gayet yeterli geliyor eğer bu boydaysanız altını almayın. Ürünün linkini aşağıya ekliyorum özelliklerine bakabilirsiniz.

hocam çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.

İyi günler
Oturduğum semtte markete gitmek canım sıkılınca tur atmak için yani basitçe günlük kullanım için 3000-6000 fiyat bandında kaliteli bir bisiklet arıyorum ama markalar modeller ve bisiklet türleri ile ilgili bilgim yok.
Önerileriniz nelerdir?
Dağ Bisikleti bakarsan kullandığım bisikleti öneririm Btwin Rockrider 340

Geri