Bu kulaklıkta ses kartı var mıdır?

V2 de ses kartı var. V2X de değil. Senin attığın link V2x
kulaklık iade etmek yok diye biliyorum emin değilim

hocam v2x sadece jak en azından bendeki öyle v2 usb ses karlı v2 pro kablosuz diye biliyorum reis zaten aynı model bende var abdullah abi sayesinde almıştım bende ses kartı yok

Normalde blackshark v2x usbsiz jack girişli alıcaktım fakat itopyada usbli hali indirime girmiş https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-usb-kablolu-siyah-gaming-kulaklik_u20562 ses kartı var sanırsam fakat emin olmak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve itopya kulaklık iadelerinde sorun çıkartıyor mu
Bu yeni cikmis heralde. İnceleme vs yok. YouTube bile yabanci incelemerde 1 kisi almis. İtopya ürün bilgilerinde usb oldugu icin anakartin ses kartina gerek kalmadan, kendi ses cikisini isliyor tarzi bir sey yaziyor. Seçeneklerde de ses karti mevcut gozukmekte ama uzerinde ses kartinin ayar tusu vs yok. Sadece usb girisi gozukuyor.

Son düzenleme:
Bu yeni cikmis heralde. İnceleme vs yok. YouTube bile yabanci incelemerde 1 kisi almis. İtopya ürün bilgilerinde usb oldugu icin anakartin ses kartina gerek kalmadan, kendi ses cikisini isliyor tarzi bir sey yaziyor. Seçeneklerde de ses varti mevcut gozukmekte ama uzerinde ses kartinin ayar tusu vs yok. Sadece usb girisi gozukuyor.

teşekkürler

Rica ederim. Bende almayi dusunuyorum ama asus h3'de indirime girmis. Bunda ses karti varsa 200 tl daha verip almak cok daha mantikli ama yoksa h3 alinip geçilebilir.

Ayrica itopyada ses kartli AOC GH300 550'ye satiliyor. Yorumlarda olumlu, fiyatı yuzunden aklimi karistirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,413
Üyeler
184,308
Son üye
DonanımBOYs
Geri