🔥🔥ThermalRight İşlemci Soğutucuları 🔥🔥 Nays Linklerini Ekledim.

Fanlar yine içeri üfleyecek zaten şöyle

Radyatörü koymaya yerim yok malesef fanları çıkarmadan olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5600x için hava yeterli ama görüntü olsun diyorsan sıvı alabilirsin.
Peki neden paylaştınız bu soğutucuları ? Fiyatı mı ucuz yoksa performanslı diye mi ? İlk kez duydum markayı

Peki neden paylaştınız bu soğutucuları ? Fiyatı mı ucuz yoksa performanslı diye mi ? İlk kez duydum markayı
Performanslarına göre fiyatı iyi değil çok iyi.

Fanları çıkarın bunu takın yine 3 ön fanınız oluyor zaten?

v1'i kronik sorunluydu, sonra v2sini çıkardılar. Ama performans ve ses bakımında yine sınıfta kalan bir model oldu. Msi, cooler master,corsairin giriş seviye sıvı soğutmaları alınmaz. Tepe ürünlerinde de arctic liquid 360, deepcool ls720-lt720, galahad, kraken modelleri varken yine alınmaz. O bütçede alabileceğiniz tartışmasız en iyi model LT520-LS520. Onları tercih etmezseniz bu modeli bilmesem bile msidan kötü olacağını düşünmüyorum.
performans beni çok etkilemez, ses üzer. İşlemcim 12400F soğutması çok zor değil. Ramlerim v.s rgb hep. o yüzden görüntü açısından iyi ve uzun ömürlü bir sıvı soğutucu arıyorum. 120 MM bile olsa farketmez ama bir türlü güzel bir şey denk gelmedi. MSİ iyi markadır diye aldım ama sıvı soğutucuda pek iyi değil anlaşılan bu modelde. Vatan-İnventus-İtopya bakıyorum özellikle faizsiz taksitten dolayı :)

performans beni çok etkilemez, ses üzer. İşlemcim 12400F soğutması çok zor değil. Ramlerim v.s rgb hep. o yüzden görüntü açısından iyi ve uzun ömürlü bir sıvı soğutucu arıyorum. 120 MM bile olsa farketmez ama bir türlü güzel bir şey denk gelmedi. MSİ iyi markadır diye aldım ama sıvı soğutucuda pek iyi değil anlaşılan bu modelde. Vatan-İnventus-İtopya bakıyorum özellikle faizsiz taksitten dolayı :)
https://www.n11.com/urun/deepcool-l...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel n11de de yapıkredi-akbankta 6ay taksit var faizsiz hocam.

Hava basıçları ve dönüş hızları kaç ki ?
Rampage gibi çin üretimi marka basımı düşük kalite ürünler değildir umarım ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,519
Üyeler
187,694
Son üye
recep433
Geri