EmreUzn3
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 506
servis garanti ve kullanım ömrü ile ilgili bilgi bulamadım, bulursam direk bunu alabilirimTestlerine bakmadım ama MSI'dan iyidir bence![]()
240mm al üste tak o zaman.Hocam kasada aktif 4 fan var . 1 egzoz 3 önde.
Hayır.ASUS PRIME B450MKII ARGB VAR MI ?
neden hocam?Elimde yedek olarak 3tane coolermaster sickleflow, 1tane arctic p12 argb var dayanamıyorum fanları alasım geliyor lütfen yükseltmeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kesinlikle değer o model alınmamalı.
5600X ile nasıl olur sizce?240mm al üste tak o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır.
rakibi ak620Şu hava soğutma, ak400'e falan ne kadar kafa atar
Hocam özelden bir konu hakkında yazdım ama bilginiz varda yazar mısınız
v1'i kronik sorunluydu, sonra v2sini çıkardılar. Ama performans ve ses bakımında yine sınıfta kalan bir model oldu. Msi, cooler master,corsairin giriş seviye sıvı soğutmaları alınmaz. Tepe ürünlerinde de arctic liquid 360, deepcool ls720-lt720, galahad, kraken modelleri varken yine alınmaz. O bütçede alabileceğiniz tartışmasız en iyi model LT520-LS520. Onları tercih etmezseniz bu modeli bilmesem bile msidan kötü olacağını düşünmüyorum.neden hocam?
5600x için hava yeterli ama görüntü olsun diyorsan sıvı alabilirsin.5600X ile nasıl olur sizce?
Muhtemelen uçları 1 dişi 1 erkektir. Yoksa bile ARGB çoklayıcı alınır. 50 60 TL ye.Fanların 3ü birbirine bağlanıp tek argb girişi ile anakarta takılabiliyor mu?
Fanlar yine içeri üfleyecek zaten şöyleHocam kasada aktif 4 fan var . 1 egzoz 3 önde.