🔥🔥ThermalRight İşlemci Soğutucuları 🔥🔥 Nays Linklerini Ekledim.

Bende geçen paylaşılan darkflash kasa var sizce 5600 işlemciye hangi soğutucu gider sıvı soğutucu alsam ileride de kullanabilir miyim acaba yoksa kule yeter mi Bi de bu fanlar kasaya gider mi 6 tane alsam a520 karta takabilir miyim?
Valla ben de AK620 var Kule tipi. 5800X3D gibi bir işlemciyi 68 derecede tutuyor. Görsel olarak takıntınız yok ise alınabilir. Fakat kule tipinde ki soğutucularda kasanın camı acık olsa daha iyi olur. O yüzden bunuda düşünerek alın

Arkadaşlar yeni FP ve milli soğutucularımızı hazırsanız açıklıyorum.

N11 linklerini ekliyorum nays ile alabilirsiniz.
1- Hava Soğutucu

2- 240mm Sıvı Soğutucu

3- 360mm Sıvı Soğutucu

4- Fan setleri

Vatana millete hayırlı olsun :D

Alın geçin bence bitince üzülürsünüz.
R7 7700X için hava soğutma arıyorum. 1. model benim işimi görür mü hocam?

Merhabalar,
Bende aynı şekilde 7900x3d için sıvı soğutucu arıyorum. Fakat emin olamadım bu thermalright soğutucusu yeterli olur mu diye? Sizlere de sormak isterim. Bütçem 3.5k

Hocam soruma ek olarak arctic freezer 360mm darkflash dk431 in üst tarafına sığar mı fikri olan var mıdır acaba?

Hocam soruma ek olarak arctic freezer 360mm darkflash dk431 in üst tarafına sığar mı fikri olan var mıdır acaba?
Evet sığar. O kasaaya sığmayacak aio yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu belirtmiştim hocam, şu ürünü görmemiştim yeni indirime girmiş, ne dersin hocam? https://www.vatanbilgisayar.com/the...-edition-all-in-one-sivi-sogutma-sistemi.html
Bi tık alınabilir bi model hocam msi, cooler mastera göre. Ama attığımı almanız çok daha iyi olur.

Geri