🔥🔥ThermalRight İşlemci Soğutucuları 🔥🔥 Nays Linklerini Ekledim.

Kule tipi güzelmiş.

Merhaba 9 adet Kasa fanı olarak aldım ama tek bir argb çıkışına hepsini bağlayabilirmiyim ?
birde şu alttaki çoğaltıcı işimi görür mü ?
Bazı çoğaltıcılarda pwm özelliği bulunmuyor ve fanları full hızda çalıştırıyor buna dikkat edin. Ben arctic fan hub kullanıyorum ve gayet memnunum. Ayrıca konudaki c12cwc-s beyaz fanlardan 6 adet kullanıyorum ve hepsini sadece anakarttaki 5v3pin argb soketine bağladım ve sıkıntısız çalışıyor. Daha önce kendim bu fanları paylaşmıştım ve konuya incelemede bıraktım. Almak isteyenede fanları öneririm.

Valla fiyatlar süper, 6 adet fan + Peerless Assassin yapıştırdım geçtim.

Bu ürünlerin Türkiye'De ilk incelemesini Abdullah veya PC Hocası yapar mı acep?

Arkadaşlar yeni FP ve milli soğutucularımızı hazırsanız açıklıyorum.

N11 linklerini ekliyorum nays ile alabilirsiniz.
1- Hava Soğutucu

2- 240mm Sıvı Soğutucu

3- 360mm Sıvı Soğutucu

4- Fan setleri

Vatana millete hayırlı olsun :D

Alın geçin bence bitince üzülürsünüz.
Peerless Assasin fiyatı üzdü, 55-60 dolara satılan Deep Cool AG620 ile fiyatı çok yakın. Peerless Assasin yurtdışında 40 dolar olması ile öne çıkıyor.

Kule tipi i5 13600k'yı soğutmaya yeterli olur mu acaba?

Deepcool ls520 mi bu sıvı soğutma mi karar veremedim

Peerless fiyatına göre gayet güzel, testlere göre AK620 nin çok hafif gerisinde kalıyor. Alınabilir paylaşım için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kule tipi i5 13600k'yı soğutmaya yeterli olur mu acaba?
Hocam testlerde 5950x e kadar kullanılmış fakat 5950x in tdp 105w , renderda max tdp 131w a kadar çıkıyor.
13600k ise tdp 125w , max tdp ise 181w

Eğer sadece oyun için kullanacaksanız yeterli olur ama render vs. yapacaksanız 90 dereceleri görür. Bu durumda sıvı soğutmaya yönelmeniz daha iyi olacaktır.

Son düzenleme:
Fan çoğaltıcı ayrıdır, ARGB çoğaltıcı ayrı. Attığınız görseldeki fan çoğaltıcı. Evet, fan çoğalmak için iş görür, kendim de benzerini kullanıyorum.
Kendi anakartımda ARGB yeri var , birde kontrolcümün üzerinde 2 adet ARGB yeri var ben direk kontrolcünün üzerine bu 9 fanın ARGB bağlantısını yapsam bir sorun olurmu ?

Bende geçen paylaşılan darkflash kasa var sizce 5600 işlemciye hangi soğutucu gider sıvı soğutucu alsam ileride de kullanabilir miyim acaba yoksa kule yeter mi Bi de bu fanlar kasaya gider mi 6 tane alsam a520 karta takabilir miyim?

Bende geçen paylaşılan darkflash kasa var sizce 5600 işlemciye hangi soğutucu gider sıvı soğutucu alsam ileride de kullanabilir miyim acaba yoksa kule yeter mi Bi de bu fanlar kasaya gider mi 6 tane alsam a520 karta takabilir miyim?
Bütçe varsa sıvı soğutma alın tabii ki

Geri