🔥🔥ThermalRight İşlemci Soğutucuları 🔥🔥 Nays Linklerini Ekledim.

Aynen kalmadı o.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet 3 adet.
yakın bir tanıdığımdan 3 adet bitfenix alacağım bunlarla büyük perf farkı olur mu sizce

Arkadaşlar yeni FP ve milli soğutucularımızı hazırsanız açıklıyorum.

N11 linklerini ekliyorum nays ile alabilirsiniz.
1- Hava Soğutucu

2- 240mm Sıvı Soğutucu

3- 360mm Sıvı Soğutucu

4- Fan setleri

Vatana millete hayırlı olsun :D

Alın geçin bence bitince üzülürsünüz.
Kule tipinin beyazı varmı

Anakartta ARGB girişi varsa gerek yok kontrolcüye aslında. 12 13 tane fan bile bağladım zamanında.
Merhaba 9 adet Kasa fanı olarak aldım ama tek bir argb çıkışına hepsini bağlayabilirmiyim ?
birde şu alttaki çoğaltıcı işimi görür mü ?

Ekler

• 413N5vswSXL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    413N5vswSXL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    64.1 KB · Hit: 80
Pearless Assasin çok çok iyi. Artık AG620 değilde onu öneririz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hava basıçları ve dönüş hızları kaç ki ?
Rampage gibi çin üretimi marka basımı düşük kalite ürünler değildir umarım ?
Ne Rampage'i kardeş. Kapıştırılamaz bile.

B550m DS3H anakart var hocam senle kasa dizdim valla 1.5 aydır attığın her şeyi alıyorum
Darkflash kasayı aldım
Sonra amazon almanyadan b550 aldım
2 gün önce sıvı soğutucu aldım msi
Geçen hafta da yine senin başlığa attığım çiçeksepetinden 2x16 ram aldım
Sorum şu şimdi malum gelen kasanın içindeki fanlar biraz dandik tavsiye olarak bana ne önerirsiniz şuan hangi fanlardan alıp ne yapsam ucuza gelir

Videoda fanın değerlerinin doğru olmadığını, airflow değerinin diğer fanlardan düşük olduğunu anlatıyor fanla ilgili. Bir şüpheye düşürdü beni. Tabi kıyasladığı fanlar da artic falan :) Bir de yurtdışı fiyatı 15$ dolarmış 3 paket için

Son düzenleme:
Videoda fanın değerlerinin doğru olmadığını, airflow değerinin diğer fanlardan düşük olduğunu anlatıyor fanla ilgili. Bir şüpheye düşürdü beni. Tabi kıyasladığı fanlar da artic falan :) Bir de yurtdışı fiyatı 15$ dolarmış 3 paket için
Fanın 3tanesi 450tl hocam :D O fiyat bandında ürünlerle karşılaştırın. Gamepower-frisby-rampage rainbow fanların bile tanesi 150-200tlden başlıyor. ARGB istemiyorsanız tabi p12 alıp çok iyi performans alabilirsiniz.

Kasa yeterince soğuk aslinda sadece ışıklı mısıklı beyaz fan lazimdi aldim bi üçlü paket. Haber veren kanzime teşekkürler

Merhaba 9 adet Kasa fanı olarak aldım ama tek bir argb çıkışına hepsini bağlayabilirmiyim ?
birde şu alttaki çoğaltıcı işimi görür mü ?

Fan çoğaltıcı ayrıdır, ARGB çoğaltıcı ayrı. Attığınız görseldeki fan çoğaltıcı. Evet, fan çoğalmak için iş görür, kendim de benzerini kullanıyorum.

Fandan çektik eyvallah indirim adam. Bu markanın bir de 20 dolarlık bir cpu soğutucusu vardı amazonda eğer o da gelirse çok çok güzel olur

Arkadaşlar yeni FP ve milli soğutucularımızı hazırsanız açıklıyorum.

N11 linklerini ekliyorum nays ile alabilirsiniz.
1- Hava Soğutucu

2- 240mm Sıvı Soğutucu

3- 360mm Sıvı Soğutucu

4- Fan setleri

Vatana millete hayırlı olsun :D

Alın geçin bence bitince üzülürsünüz.
Deepcool lt ls den iyi mi? sıvı sogutmalar

Geri