Grafik Tablet Önerisi

Genel olarak bu çizim nasıl öğrenilir?
hobi olarak yapacaksan bakarak çizmekte yeterli şimdilik meslek haline getireceksen önce natürmort, çizim teknikleri, çizgi tekniklerini vs araştırman ve öğrenmen daha doğru olur

hobi olarak yapacaksan bakarak çizmekte yeterli şimdilik meslek haline getireceksen önce natürmort, çizim teknikleri, çizgi tekniklerini vs araştırman ve öğrenmen daha doğru olur
Yok la meslek olarak yapmam. Sadece çok iyi karikatür ve animetik karakterler ortaya koymak istiyorum.

Yok la meslek olarak yapmam. Sadece çok iyi karikatür ve animetik karakterler ortaya koymak istiyorum.
o zaman yine öğrenmen lazım :kekw: ki bunlar işin başlangıcı knk daha bir sürü şey var, anatomi, renk kullanımı, kontrast bilgisi, perspektif gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman yine öğrenmen lazım :kekw: ki bunlar işin başlangıcı knk daha bir sürü şey var, anatomi, renk kullanımı, kontrast bilgisi, perspektif gibi
çizim zor ya

çizim zor ya
böyle dediğime bakma bu arada bunları bilmen gerekiyor ancak çoğunu mantık ile halledebiliyorsun zaten en önemlisi anatomi ve gölgelendirme

Aşağıdaki grafik tableti almayı planlıyorum. Bu small boyutu. Yorumları okudum ve çizim yapmak için Medium boyutunun fazla olduğuna dair small boyutunun oldukça yeterli olduğuna dair birçok yoruma rastladım.
Aşağıdakini alayım mı yoksa farklı bir öneriniz var mı?

@olcayaak
Hangi modeli aldınız hocam.Ben wacom medium modelini aldım fakat aldıktan sonra diğer markaların daha iyi özellikte olduklarını gördüm.Ek olarak wacom kenarları kabarık tasarımıyla baya kötü duruyor.

Geri