dualshock 3 pc ye nasıl bağlanır ?

zeuskeydrop

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
merhaba forum üyeleri bende ps3 kolu var pcye nasıl bağlayabilirim kablosuz olarak ve bide bağladıktan sonra kola yada pc ye zarar gelirmi ?

bağlanır mı bilmiyorum ama herhangi bi zarar gelmemesi lazım.

merhaba forum üyeleri bende ps3 kolu var pcye nasıl bağlayabilirim kablosuz olarak ve bide bağladıktan sonra kola yada pc ye zarar gelirmi ?
X360CE programı ile kullanabilirsiniz. Bende de Dualshock 3 var o şekilde kullanıyorum. Her oyunda çalışıyor. PC'ye hiçbir şekilde zarar gelmez. Aynı şekilde kola da zarar gelmez.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
X360CE programı ile kullanabilirsiniz. Bende de Dualshock 3 var o şekilde kullanıyorum. Her oyunda çalışıyor. PC'ye hiçbir şekilde zarar gelmez. Aynı şekilde kola da zarar gelmez.
bluetooth dongle devre dışı kalıyormuş diye duydum doğrumu

Bluethoot ile bağlamayı dene.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steam oyunlarını oynarsanız zaaten steam yapılandırıyor. Ekstradan bi yaılandırmaya gerek yok. Steam dışı ise steam den alt köşede oyun ekle den steam dışı oyun ekleye basıp steam den çalıştırın. Gene yapılandırma sağlıyor steam.

Bluethoot ile bağlamayı dene.

Steam oyunlarını oynarsanız zaaten steam yapılandırıyor. Ekstradan bi yaılandırmaya gerek yok. Steam dışı ise steam den alt köşede oyun ekle den steam dışı oyun ekleye basıp steam den çalıştırın. Gene yapılandırma sağlıyor steam.
bluetooth dongle var zaten ama taratınca falan görmüyor (kol orjinal)

steamdaki oyunlardada görmüyor kabloyla falnda bağladım aynı

Ekler

• resim_2023-05-22_222509183.png
    resim_2023-05-22_222509183.png
    7.5 KB · Hit: 119
bluetooth dongle var zaten ama taratınca falan görmüyor (kol orjinal)

steamdaki oyunlardada görmüyor kabloyla falnda bağladım aynı
Ds 4 de ps+share butonuna basarak eşliyorduk. DS3 dede aynı sistemden olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,281
Üyeler
186,168
Son üye
Helixo35
Geri