2 yaşındaki bebeğe tecavüz

Kim eğitecek diyorsun devlet eğitecek herkesi adam gibi eğitim görse zaten bir iki nesile geçmeden bile bu tarz 1 tane olay olmaz.
Sosyal hizmetler diye bir şey var aile çocuğa düzgün yetiştirmiyorsa şiddet uyguluyorsa Sosyal hizmetler bu çocuğa alır devletin kendisi bu çocuğu yetiştirir.

Zaten kötü bir aile eğitimsizlikten ortaya çıkıyor.
Belki bu şahıs küçükken istismar gördü bunu bilemeyiz

Akıl iradesi? Bu şahıs küçüklükten itibaren beyni sulanmış,bunu düşünemiyor, bunun kötü bir şey olduğunun farkında değildir
Zihinsel engelli demiyorum bu apayrı bir şey
Nasıl polis olabiliyor bu şahıs o kadar sınavdan nasıl geçiyor o kadar Ruhi fiziki eğitimden nasıl geçiyor aklım almıyor her ne olursa olsun bu kabul edilemez bir şey böylelerine psikopat diyorum keşke bize verseler biz terbiyesini veririz onun

Hadım ediceksin bunun gibileri. Çok şey söylenirde bu gibi yaratıklara anlatmazsın. Günden güne rezillik
hadım değil ya o parçalayıcılar var ya ona yavaaaş yavaaş sokucaksın bunun organını ama hızlı değil yavaş yavaş acı çeke çeke
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kim eğitecek diyorsun devlet eğitecek herkesi adam gibi eğitim görse zaten bir iki nesile geçmeden bile bu tarz 1 tane olay olmaz.
Sosyal hizmetler diye bir şey var aile çocuğa düzgün yetiştirmiyorsa şiddet uyguluyorsa Sosyal hizmetler bu çocuğa alır devletin kendisi bu çocuğu yetiştirir.

Zaten kötü bir aile eğitimsizlikten ortaya çıkıyor.
Belki bu şahıs küçükken istismar gördü bunu bilemeyiz

Akıl iradesi? Bu şahıs küçüklükten itibaren beyni sulanmış,bunu düşünemiyor, bunun kötü bir şey olduğunun farkında değildir
Zihinsel engelli demiyorum bu apayrı bir şey
hala bu adamı savunabilenler var ya aklım almıyor

Nasıl polis olabiliyor bu şahıs o kadar sınavdan nasıl geçiyor o kadar Ruhi fiziki eğitimden nasıl geçiyor aklım almıyor her ne olursa olsun bu kabul edilemez bir şey böylelerine psikopat diyorum keşke bize verseler biz terbiyesini veririz onun
Ben kabul edilebilir diye bir şey demedim bu şahısın böyle yapmasını da savunmadım siz olaya sadece 1 kişi üzerinden bakıyorsunuz yıllardan beri bir çok böyle olay oldu onları öldürmenin bir olumlu yani olmayacak önemli olan bu tarz olayların olmaması için toplumun her bir bireyin iyi bir eğitim alması gerekiyor.

Boşuna demiyorum idam istiyorum diye bunun hakkı ölüm daha ne olsun
her ne kadar ağır bi suç olsa da idam gelmemeli idam gelirse birsürü masum insan asılır ama bunun cinsel organını ve parmaklarını parçalayıcı makinese yavaaş yavaaaş parçalamak lazım 1 damla suya muhtaç bırakmak lazım da nerde adalet

Uygunsuz davranış
hadım değil ya o parçalayıcılar var ya ona yavaaaş yavaaş sokucaksın bunun organını ama hızlı değil yavaş yavaş acı çeke çeke

hala bu adamı savunabilenler var ya aklım almıyor
Uyarı falan umrumda değil geriiiiiiiizekââââªli misin ben bu şahısa savunmuyorum âââpţţţalllllllll
Olaylara tek bir kişi üzerinden bakıyorsunuz zihinsel engeli olan dışında Hiç kimse bir bebeğe tecavüz edeyim diye düşünmez bunu yapmasını neden olacak olaylar vardır.

Ben kabul edilebilir diye bir şey demedim bu şahısın böyle yapmasını da savunmadım siz olaya sadece 1 kişi üzerinden bakıyorsunuz yıllardan beri bir çok böyle olay oldu onları öldürmenin bir olumlu yani olmayacak önemli olan bu tarz olayların olmaması için toplumun her bir bireyin iyi bir eğitim alması gerekiyor.
Eğitim tabii ki şart ama bunlara da ders verilmeli estağfurullah senlik bişey yok knka acayip sinirleniyorum bunları duyunca kusura bakma sana bişey demiyorum haklısın eğitim şart ama cezası da çok ağır olmalı onu anlatmaya çalışıyorum bende yoksa hem fikrim her şey eğitim den geçer köpek dahi eğitim alıyor insan da alacak tabii ki

Eğitim tabii ki şart ama bunlara da ders verilmeli estağfurullah senlik bişey yok knka acayip sinirleniyorum bunları duyunca kusura bakma sana bişey demiyorum haklısın eğitim şart ama cezası da çok ağır olmalı onu anlatmaya çalışıyorum bende yoksa hem fikrim her şey eğitim den geçer köpek dahi eğitim alıyor insan da alacak tabii ki
Olabilir hocam bu tarz konular çok hassas insan sinirden bir anlığına farklı şeyler düşünebiliyor

Ya ailesi cenazesine bile katılmadı çocuğun. 2023 yılındayız lan. Millattan sonra 2023 yılındayız. 4. YY'da Arabistan'da değil. Bu nedir ya ağlamak istiyorum. Ben bunu polise, mahkemeye teslim edilmesine dayanamıyorum. Ya abi ben nasıl baba olacağım. 2 yaşındaki bir -çocuk bile değil lan çocuk bile değil- bebeğe bunu yapan bir yerde nasıl kızımı tek başına dışarı çıkmasına katlanacağım? Nasıl güveneceğim? Sinirden titriyorum. Ölmek bile ödül olur buna. Sırf forumdayım diye şu an küfredemiyorum. Derisini canlı canlı yüzeceksin. Üstüne tuz biber serpip güneşin ortasında bırakacaksın. Bu da yetmez lan. Üstüne hortumlarla döveceksin. Adam pardon yaratık ölmek için yalvaracak sen bu yalvaran halinden daha çok gaza gelip daha çok vuracaksın. Ama öldürmeyeceksin. Cehennemi burada yaşatacaksın...

Yeter lan yeter. Medeniyet beklemiyorum sizden ama lütfen sadece 19. YY'a gelin bari. Bu kadar geriden takip etmeyin.

Şu konuda küfür etmeye izin verin be! Artık bu olaylardan dolayı biri bana iyi anlamda göz ucuyla baktığı zaman çok korkuyorum. Acaba aklından neler geçiriyor diye.

yolda görsen dersin ki aa ne tatlı çocuk ama neler yapmış işte meyveyi soymadab içini bilemezsin bu gibileri people playground tarzı sandalyeye bağlayıp diriltip diriltip işkence çektirerek tekrar tekrar öldürmek gerek
biladedr yolda görsem keko derim yolumu değiştiririm valla

Katli vaciptir !!

Adaleti artık mayfadan bekliyorsak bu ülke batmış demektir...
Çok yazık.

Eskiden bu şerefsizleri hapiste ölüyordu da şimdi ayrı veya aynı suçta kişilerle yattıkları için öldürülmüyorlar. İnşallah bir şekilde ölür başka diyecek bir şey yok maalesef.
Ah şu yeşilçam filmlerindeki gibi şişleseler bunu var ya.
1 günde olsa rahatça kafamı yastığa koyarım...

Son düzenleme:
Bu tür suçlara mevcut cezalar, korumak ödül vermek gibi bir şey.

Geri