🔥İndirim Xiaomi Mi Outdoor IP55 XMYXO4WM Mini Taşınabilir Bluetooth Hoparlör 369₺

Isofyan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,310
Bi ara pazarama kampanyası ile 200e almıştık. Bu fiyat da iyi bunun için.
1684960888562.png

Tavsiye ederim 1 yıl önce 1 tane kullanıyordum geçenlerde 2.yi aldım stereo olarak kullanıyorum bass mid tiz süper. Keyifle dinliyorum tavsiye ediyorum. Sorunuz varsa cevaplarım.

Suya karşı dayanıklılığı nasıl ?
Tavsiye ederim 1 yıl önce 1 tane kullanıyordum geçenlerde 2.yi aldım stereo olarak kullanıyorum bass mid tiz süper. Keyifle dinliyorum tavsiye ediyorum. Sorunuz varsa cevaplarım.

1 tane daha alsam yan yana çalışıyormu ? hocam ?

https://www.amazon.com.tr/dp/B08MKQ...e=380333&creativeASIN=B08MKQ6DXJ&linkCode=asn bundan almışdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sökmediğin sürece su almaz.

Merak edenler var ise

buda işinde ne va ne yok.

https://www.amazon.com.tr/dp/B08MKQ...e=380333&creativeASIN=B08MKQ6DXJ&linkCode=asn bundan almışdım.

Merak edenler var ise

o nasıl bi cevap ya dalga geçer gibi :D

Benim demek istediğim su sıçramasına mı dayanıklılığı var yoksa yoğun su temasına da var mı demekti içini söküp suya atacak değilim:D

o nasıl bi cevap ya dalga geçer gibi :D

Benim demek istediğim su sıçramasına mı dayanıklılığı var yoksa yoğun su temasına da var mı demekti içini söküp suya atacak değilim:D
Ya Biz Türküz meraklıyız :) ondan dedim yoksa ne haddime senle dalga geçmek :)
Şahsen eve ne alırsam alayım mutlaka sökerim ne var ne yok diye bilmiyorsa video bulur izlerim:)

Bendeki modelde suç sıçramalarına dayanıklı.

bu arada İstanbul bulunuyorsanız.

Özel pil yerlerde var üzerinden pili x2 olarak katlıyorlar yani 4 saat gidiyorsa 8 saat çıkıyor.

Duşta kullandım(suya sokmadım yanda müzik çaldı) ve sahile götürdüm suyla maksimum muhabbeti bu oldu. IP55 yazmışlar ama ip67 sertifikası mevcut kutunun üzerinde ve kılavuzda yazıyor.

Merak edenler var ise

Evet 2 tane alınca yanyana çalışıyor. İkisini de açıp açma tuşlarına 2 kez basıyorsunuz bağlanıyorlar bir dahaki seferde 2 kez basmaya da gerek kalmıyor son konumu hatırlayıp otomatik eşleşiyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,316
Üyeler
190,729
Son üye
Arkyn
Geri